Gunel99 Kızlar bebegım 8 aylık artık kendı odasına gevırmek ıstıyorum zaten hep besıyınde yatıyor yanımızda yatmayı sevmiyor rahatına duskun bebek telsızı almak ıstıyorum onerılerınız varmı? Bana en ufak sesı bıle algılayacak telsiz lazım
papatyaannee Gunel99 e bebekten almıştım vtech marka beyaz olan 450 tlydi indirime girmiş doğmadan önce almıştım üç buçuk aydır kullanıyorum çok memnunum en ufak çıtırtı geliyor ayrıca görsel olarak volume ışıkları var onlarda yanıyor bazen süpürge yaparken duymuyorum o ışıklara bakıyorum ordan anlıyorum ağladığını
2209 Gunel99 telsizvyerine görüntülü camera alin derim, hem ses hem görüntü takip edersin, tek seste dondumh ustunu actimi kafSini carptimi sessizce ayaklandimi vss diye git gel yapmaktan kurtulursun derim. :)
defesiz Gunel99 ben 4.aydan beri odasında yatırıyorum şuan 9 aylık kızım weweel kullanıyoruz aşırı memnunum ufacık sesi alıyor ses kalitesi güzel yüksek ben 340 almıştım tavsiye ederim canım sanada mavi renkte olan bak bi istersen netten
Gunel99 papatyaannee BM 11 BM22 mi? Acaba aldıgnız? Benm bebegım acıkınca sağa sola dönüyor ağlamıyor o seslerıde alqılarmı acaba?
papatyaannee Gunel99 BM2100 olan her sesi algılıyor bazen derin nefes alıp veriyor düşün o ses bile geliyor 😊
Gunel99 papatyaannee pekı şarj durumu nasıl erkenmı bıtıyor yoksa ıyımı trendyolda sarjı cabuk bıtıyor sureklı şarjda olması lazım yazıyor
papatyaannee Gunel99 zaten kabloda takılı benim ki genelde mutfakta takılı olur akşama kadar diğer odalara geçerken şarjdan çıkarıp yanımda taşıyorum 3-4 saat kapanmadan duruyor yatarken baş ucunuza takarsınız genelde bunların şarjları böyle bizde kameralı vardı motorola o hiç dayanmıyordu
Fabulas Gunel99 evet önemli aynen bendeki aynı zamanda görüntülü belki o yüDen cabuk şarjı bitiyordur
Gunel99 2209 aslında kıwının var kamerası evde ama taktığın zaman cok ses yapıyor bıde telefondan özlemem gerekıyor sureklı
Gunel99 papatyaannee Fabulas kararsız kaldım su an aventınkınıde dusunuyorum ama fıyatı 800 oldugundan daha uygununu arıyorum
2209 Gunel99 biz motorolanin aldik kamerasini, şarj cBuk bitiyo sarjda tutuyirum, sessiz, gece net gösteriyo, ev genisse uzak mesafede de cekiyor tavsiye ederim.
papatyaannee Gunel99 onu kullanmadım açıkçası pek yorum yapamayacağım ama kameralı motorola kullandım çok pahalıya almıştık onu ama kameralı olduğu için çok hızlı şarjı bitiyordu hep prizdeydi nerdeyse bu en azından 2-3 saat prizden ayrı duruyor o kameralıyı da bir tanıdığa verdik bu daha iyi geldi bize ama telsiz çok büyük rahatlık mutlaka alın derim bizim evimiz dublex ilk doğduğu zaman telsiz olmasa aşağı yukarı napardım bilmiyordum çocuk ağlasa alt kattan duyamazdım
Gunel99 papatyaannee teskkur ederım bılgılendırdıyiniz ıcın bır az daha arasdırayım ama soyledıynız kafama yatdı 😌
Gbbc Bende bir ara almayı düşünüyorum ama bi haberde görmüştüm hackerler bağlanıp çocukları uykudan uyandırıyo die öyle birşey olabiliyormu acaba hepsinde yoksa sadece görüntülü olanlardamı korktum açıkçası
t_bulut Gunel99 telsiz yerine kamera alsan daha iyi olur çok işe yarıyo ben 6 aylıkken aldım bu kadar kurtarıcı olduğunu bilseydim doğduğu gbi alırdım