Balyanak_annesi Meme uyku ilişkisini nasil keseceğim emmeden asla uyumuyor atak haftasindamiyiz neyiz aksam uykuya emsede dalamıyor çaresiz kaldimm. Napacagim
Mom4565 Balyanak_annesi kaç aylık bebeğin? Bide bişey sorcam bu atak haftası ne oluyor? Burda (Avusturya) öyle birşey hiç duymadım ben her bebekte mi oluyor bu ?
Semaertgrl Balyanak_annesi gündüz uykuları 15 dk önceden gece uykusu yarım saat önceden emme kesilmeliymis diye okumuştum bir uyku rehberin de
Ikra-5561 Balyanak_annesi emzik verin.benimki 4 aylık yeni huy ediyor göğsümde emip uyumak.baktımki doydu göğsümü çekip emziği koyuyorum
Balyanak_annesi Semaertgrl uyumuyorya emmeden uyumuyor emziriyorum.odaya götürüyorum salliyorum yinede uyumuyor yatagiba koysam zaten uyumaz
Mom4565 Balyanak_annesi gece beslenmesini direk kesseniz daha iyi. 6 aylık olmuş zaten. Uyumadan yarım saat önce emzirin yeterli .
Mom4565 Balyanak_annesi ben bı anda kestim Doktorum öyle söylemişti. 4 aylıkken bıraktık gece beslenmesini biz .
Balyanak_annesi Mom4565 ağlamadimi 10 gibi yatti simdi emziriyorum gece kaç kez daha emeer bilemiyorum
Balyanak_annesi Mom4565 5..ay kontrolunde sordum 6 aydan sonra dedi ama sanki daha zor birakacak gibi
Mom4565 Balyanak_annesi hiç sağlıklı değil ki ama bu kadar kısa sürede acikmaz. Dolu mide rahatsız eder. Bence doktorunka görüş bu konuyu
Balyanak_annesi Ikra-5561 o kadar inatki emziği almıyor belki yanlış ama gunduz uykularında recele batirip veriyorum alissin diye am diliyle bi itiiyor bi dahada almıyor
Ikra-5561 Balyanak_annesi benim annemde alsın diye şekere batırıyor ama benim kızım küçük.inat ki o biçim inat edince almıyor o da