annesioglusu3 Herkese iyi akşamlar bu hafta bexsero 1.doz aşısını olacak oğlum. Simdiden sıkıntıya girdim yaptıranların tecrübelerini dinlemek isterim ateş vs oldu mu, olduysa ne kadar sürdü? Simdiden teşekkür ediyorum🌸🙂
Deletedmom_14 annesioglusu3 bizde ateş oldu, gece yükseldi kızımın ateşi, calpol verip ıslak bez koyarak düşürdük, sabaha bişeyi kalmadı. İkinci dozda da aynısı oldu, bakalım son dozda nasıl olacak?
annesioglusu3 Canlarim41 AtaVeAnnesii Silacim45 İnşallah bizdede olmaz nimenrix te ilk 2 dozda sıkıntı yaşamadık çok şükür bexsero ondan ağırmış gibi geliyor hep bana🙂
annesioglusu3 Ayselirem1 özel asilardan isteğe bağlı yapılıyor menenjit aşısı. Doktor planlıyor küçük bebeklerde 3 doz olabiliyor yada tek doz yaptıranlarda var. Doktor planlıyor yani bebeğinize göre
Canlarim41 Melek20211 5 aylikkken başladık Melek20211 5 ayda başladık 7 ayda bexaro ve nirenrix varve 15 aylikkende var gene
annesioglusu3 Deletedmom_14 calpol ve atesolcerlerimi hazırladım umarım bir an önce atessiz atlatırız, sizede geçmiş olsun umarım bir sonrakini sizde atessiz atlatirsiniz 🙏🌸
Rabiia annesioglusu3 bugun yaptırdık hafif ateş oldu bide uyurken sıçrıyor aşıdanmı bilemedim ama bugune kadar yoktu öyle bisey:/
Seda06masal annesioglusu3 benim kızımda da 1 gün ateş oldu ertesi gün biseyi kalmadı ama bacağı çok acıdı ağrısıda çok oldu huzursuz oldu 2 gün falan da üstüne basıp yürüyemedi
annesioglusu3 Seda06masal çok geçmiş olsun:) benim bebeğim daha yürümüyor ama yinede bi ağrı huysuzluk olacak gibi duruyor
yakamoz_ annesioglusu3 ilk dozunda ateş oldu biraz. Calpol vermiştim. İkinci dozunda hiçbir sıkıntı yaşamadık
annesioglusu3 Anneyimmmm 8 ayı doldurdu bugün Normalde bexsero ilk dozu 9. Ayda planlamistik ama saglik ocagi kızamık için cagirdi 9.ayda. o yüzden doktoru 8. Aya aldı bu asiyi
Littlebird annesioglusu3 kızımda tek ateş yapan aşı ama korkacak kadar değil calpol veriyorum aşının hemen sonrasında ateşi olursa 6 saat sonra yine veriyorum. Huysuzluk yapıyor biaz da
asiltonunmommysi annesioglusu3 3 özel aşının ilk dozu aynı gün oldu. Ateş olmadı huysuzdu ve uyku yaptığını düşünüyorum uyudu çünkü
annesioglusu3 asiltonunmommysi bizde rota ve nimenrixi aynı gün olmuştu çok şükür sadece huysuzluk ile atlatmistik. Sizede geçmiş olsun, teşekkürler🙏