Melekkk 30 günlük bebeğim cok gaz sorunu var çıkardığı halde hale kendini sıkıyor çok kırmızı oluyor ne yapabilirim yardimci olun bana
SahinE Melekkk valla bize sap simpleks gaz ilacı verdiler bir işe yaramadı sonradan zinco gaz ilacı verdiler onun sayesinde çıkartıyor kakasını da yapıyor mama veriyorsan değiştire bilirsin oda yapar baktın ağızdan çıkartmıyor sırt üstü yatırıp sırtına yavaş yavaş vur Alttan çıkmıyorsa karnına zeytin yağı veya bebek yağı ile masaj yapıp bacaklarını hafif karnına ittir oda işe yarıyor bizim 51 gün oldu hala sıkıntı yaşıyoruz ama bebeğim kolik olduğu İçin doktora danışıp gaz ilacı iste istersen
deletedmom4842 Melekkk Rezene ve kimyon iç istersen bebeğine ver masaj yap banyo yaptır sıcak havlu koy karnına ve ayaklarına mümkünse gaz damlası al canım bir de her emzirmeden sonra gazını çıkar. Geçmiş olsun.
Melekkk SahinE ağızdan çıkarıyor altın cikarmasi zor kendini çok sıkıyor çıkarmak için bazen çıkarıyor çıkardığı halde bile yine zorlanıyor anlamadım bende
Melekkk Atacansu çok zor onu öyle görünce çok kötü oluyorum bende elimden bişey gelmiyor karnına masaj falanda yapıyorum rahatlatamiyorum😣