etipuf Birprensannesi12 9 ay 20 günlük emeklemiyor hiç emeklemicekmiş gibime geliyo koca gün evin içinde ellerinde tutup yürümek istiyor
Eskayaes Birprensannesi12 bütün bebekler emeklemiyor bazen direk kalkıp yürüyor benim ilk oğlum öyle oldu hiç görmedim emekledigini telaş etmeyin
Kuzeybabyy Kuzeybabyy sürekli yere bırakın yuvarlansın ilerisine sevdiği bir şey koyun gelir 😁biz bide akşamları eşim ben oğlum emekliyorduk öğrensin diye üç gün sonra emekledi bi deneyin hem hoşunada gidiyor gülüyor 😁
1Deniz Birprensannesi12 yalnız değilmişim açıkçası sevindim bende endiselenmeye başlamıştım 11 ayligiz daha hiç emeklemedi yuvarlanıp geri gidiyor sadece
Atamom16 Birprensannesi12 hiç emeklemeden 10,5 aylıkken yürüdü akışına bırakın emekleme gelişim basamağı olarak kabul edilmiyor.
Alparslan_annesi19 Birprensannesi12 aynı postu bende açtım 10 dkka anca olmuştur 9 aylık olucak emeklemiyo belkide emeklemeden yürüyecek annesi her bebegin gelişimi farklı üzülme 🤗
Littlebird Birprensannesi12 benim kızım sa emeklemedi 1 yaşına bir kaç gün kala hem yürüdü hem emekledi aynı gün
Feyza150710 Gayet normal .her bebek emeklemiyor . Beni. Kızımda 9 aylıkken sıralamaya başladı ardından yürümüştü .
Birprensannesi12 Kuzeybabyy yere koyuyorum uzansin diye biseylerde koyuyorum önüne daha kendi agliyo ver diye öyle tembel 😂
Semaertgrl Birprensannesi12 bazi bebekler emeklemeden yürürmus belki de öyle olacaktır çevrem de çok var bu örnek hiç dert etmeyin başka bebeklerlw kıyaslamayın
Tuba Birprensannesi12 bazıları emeklemeden yürüyor, bazıları ise emekler emeklemez ardından hemen yürüyor😅