YusufaArden Bebeğimin dişlerine sürdüm çığlık kıyamet koptu bı deniyim dedim kendime de denedim dudaklarımı hissetmiyorum bebeğimin dudakları kızardı resmen eşim diyor noldu bu çocuğa şok geçirdi naisl verebilirim bu yağı
Mucizebebek03 YusufaArden 2 yaş altı kullanımı önerilmemektedir çok yakıcı ben kullandigim için biliyorum bebeğinize kullanmayin
Nltka Ben karanfili çektirmiştim . Zeytinyağıyla karıştırıp sürüyordum uyuşturuyordu. Bir şişlik falan olmadı
cemre_-34 YusufaArden hindistan ceviz yağını hiç denediniz mi ? Birde onu deneyin belki şuan kulandığınız yan etki yapmış olabilir kullanmadan önce bileğine biraz surun 10 15 dj bekleyin kızarık ya da herhangi birşey yoksa kulanın eğer varsa hemen doktora gidin derim alerjik sözkonusu olablir
Mucizebebek03 YusufaArden Annesi çok ufak diş için bi sürü yöntem var soğuk bez kaşıma eldiveni rahatlatıcı dis jelleri oyuncakları en doğalı yeşil soğan verin ellerine kendi kendine kaşısın yesin eğer bebeğiniz havuç verin eline kandı kadir rahatlar geçmiş olsun