luluuu Nihal1 kasıklarına ve koltuk altina soğuk olmayacak şekilde ılık suyla islattiginiz bezleri koyu. Ateş dusuruc mutlaka kullanın ve 40 dakika sonra ateşini ölçün baktınız geçmiyor duş aldırın yine geçmezse hastaneye goturun
Melike571 Nihal1 diş bu kadar ateş yapmaz canım dirençli ve bu kadar yüksek ateşi boğaz enfeksiyonu yapar. Ilık duş aldır. Calpol dolven dönüşümlü ver ve gece ateş daha çok çıkar uyurken mutlaka kontrol et
Eliiiiiffimm Nihal1 Canim geçmiş olsun benim kizimin ateşini de dusuremedik 39 dan düşmedi kesinlikle hastaneye götürdük ve domuz gribi olduğunu öğrendik salgın varmış daha dün düştü ateşi sana tavsiyem hemen beklemeden hastaneye götürün
ezgidemir Salgın çok var benim oğlumda dört gündür öyle , sürekli ılık duş aldırıyoruz arada fitil , yinede düşmüyor 😞 geçmiş olsun bebişe
cemre_-34 Üstünü çıkartın biraz bekleyin on on beş dk baktiniz hala geçmiyor hemen doktorla iletişime geçin
Nihal1 cemre_-34 doktora gittik gece acile bşey yapmadılar bugunde cocuk doktoruna gittik tahlil falan yaptı ilac verdi yolladı
Balogluum Nihal1 diş olmaz benimde oğlum öyle 4 gündür😞 askılı zıbınla bırakıyorum 5ml dolven veriyorum ılık bezi minik hareketlerle alışana kadar vücuduna sürüyorum 39 olursa leğene su koyup önüne koyuyorum sevdiği oyuncakları içine atıyorum ilk yanaşmıyor yavaş yavaş oynuyor sonra
Wolverine ikiKudurukAnnesi oluyor ya oğlum hep dişlerini yüksek ateşle cikardi, kan idrar kulak boğaz enfeksiyonu olmadan 🤷🏻♀️