Alparslan_annesi19 Kızlar oğlum 9 aylık olucak 10 gün sonra ama hiç emeklemiyor yere koyuyoruz bi iki cabaliyo sonra popoyu devirip yatiyo ben emeklesin istiyorum çok tatlı oluyor böyle görüyorum ama benim sıpam inatla emeklemiyo 🙈🤭
Papatyamsi Alparslan_annesi19 bizde 7 gün sonra 9 aylik olacaz emeklemiyor yüz üstü koyuyorum 1, 2 sürünüyor ağlıyor geri kaldırıyorum 😅
Annesinin_kuzusu00 Alparslan_annesi19 kizim oyleydi 11 aylikken emeklemeye 13 aylikken tam yurumeye basladi her bebisin gelisimi farkli
Alparslan_annesi19 Papatyamsi benimki surunmuyo bile bi iki zorluyo gitmiyo ağlamış gibi yapiyo bakti almıyorum ben totoyu devirip yatıyor 😂
Tomrish Alparslan_annesi19 hahahaa :D benim kızımda aynı 9. ayın içinde merakla bekliyorum ne yapıcak bu süreçte diye :))
Alparslan_annesi19 Annesinin_kuzusu00 aynen her bebegin gelişimi farklı bakalım emekleyecek mı sıpa 🙈
Annesinin_kuzusu00 Alparslan_annesi19 kizim zayif bi bebek olmasina ragmen yerde hic donmuyordu 11 aylik olana kadar kendi oturdugu yerden kalkmiyordu ama simdide tutamiyorum oturmuyo hep ayakada🤣🤣
Sukursebebiii Alparslan_annesi19 11 aylik oglum hala emeklemiyor. Dediginiz gibi zora geldi mi aninda yatiyor 😅 ama bence yuruyecek maksimum2 hafta filan diye dusunuyorum. Hele bugun cekim yaotirdik resmen sandakyeden kalkti geldi bana yurudu 5-6 adim masallah. Siraliyor zaten. Ama ben de kas gelisimi acisindan kesinlikle emeklemesini istiyorum onemsiyorum. Yurudukten sonra da emekleyen varmis. Bizimkinin taklit yonu var biraz ben o yuzden emekliyorum arada yaninda😅😂 belki sizde de ise yarar deneyebilirsiniz
Alparslan_annesi19 Sukursebebiii maşallah 🤭 babasıyla yerlerde nasıl sürünüyoruz ah bi bilseniz bi babası bo ben ama yok bi iki bizle çabalar sonra yine aynı popoyu devir yat😂
kitapkurdubebeninanasi Alparslan_annesi19 benim oğlum 9 ay 8 günlükken emekledi😊 sakin olun ve bu günlerin tadini çıkarın😬
Alparslan_annesi19 kitapkurdubebeninanasi maşallah 😋 Sakinim zaten panik yapmıyorum cunki her bebegin gelişimi farklı sadece böyle bi post açıp bizim gibi olan var mı diye görmek istedim
Damla29 Alparslan_annesi19 10 aylıkken emekledi bizim sıpada heryere yuvarlanıp giderdi kiloluydu ondandır dedim ama bence kilo ile alakası yok bu durumun