Merih_35 Agulayarak ciglik atiyor fakat rahatsizligindan degil sizde durumlar nasil butun gun sûrdü çıgliklari kisa sureli de degil.
Hulyaaa Merih_35 Tam olarak benm kız ,😅 75 günlük Allah’ım asla susmuyo surejki aglak . Gece uyumaz gündüz uyuma
Deletedmom636262 Merih_35 gaz olabilir yada sancısı vardır ayaklarını sıcak tutun başka aklıma gelmedi
NinovaLemi Oyun yapıyor olabilir mi? Benim bebeğim 2 aylik 10 gündür ses çıkarmaya başladı. Özellikle kendisiyle göz teması kurulmadiginda bağırmaya, ses çıkarmaya başlıyor. Kendisine dönünce gülüyor ya da daha yumuşak seslerle karşılık veriyor. İlgi istiyor 😂
Merih_35 NinovaLemi sizin daha erkenci masallah panige kapildik bugun butun gun bagrnca korktuk acikcasi
Merih_35 Sesini tanimaya basladigindan bagirdigi yaziyor fakat cok yuksek ve aralksz bagiriyor kivranir gbi degil konusmaya calisyor gbi
NinovaLemi Merih_35 bence dertleri olduğunda daha anlaşılır oluyor. Ağlamıyorsa korkmayın siz de keyfini cikarin ❣
Merih_35 Ilginc bi surec daha once kimsede bu denli görùp duymamistim ;) sizlerde boyle mi merak ettim ;)
Elavehayalinannesi Merih_35 evet bizde de durum aynı bir sonraki aşama kahkahalarla Gülerken sesi hoşuna gidip Bi daha gülmesi…Evde sürekli bir neşe kaynağı. Allahım gülmekten ayırmasın