Bahar_35 Oğlum sekiz aylık 16 günlük ilk dişleri uçtane birden çıktı bu iki hafta içinde ve üstten dördüncü çıkıyor normalmi?varmı böyle bu durumu yaşayan ?
Nuray23 Bahar_35 benim kızımda 8 aylık başladı alttan bitane çıktı diyordum bı baktım yanındakine yarılmış üstler ve onların yanlarıda aynı sekilde. Hepsi birden çıkmayı bekliyor.suan 9 ay 10 günlük oldu. Uçları görünüyor. 5 6 tane birden
Balim61 Bahar_35 Yani norml bi durum neden endişeleniyosunz ki?Dişler tek tek cikmaz ki zaten 2tane 3tane ayni anda cikar 1.2gun arayla ciksr yda zatn bebegnz 8.5 aylık bu zamnda cikrmasida gsyt dogl
goktugmom_061220 Bahar_35 Yok hiç endişelenme çok normal bir durum. Oğlum 13 aylık. 6 tane dişi var. 4 dişini birden çıkarıyor şu anda da.
Bahar_35 ikikoalaanasi nedenmi standart bir dış sıralaması olmamasından acaba bir sağlık sorunu mu var diye düşüdum .sizler öyle diyorsanız doğrudur.🤗
Wolverine Bahar_35 normal, oğlum da ilk 8.ayin sonuna doğru peş peşe 3 tane çıkardı sonra peş peşe 3-4 daha çıktı 11 aylikken. Yani 3-4 kere diş çıkardı onda da hep 3-4 tane birden