Melekce ilyestaa 3 ay 22 günlük aşırı huysuz sürekli kucak istiyor uyku düzeni gitti zor bir dönemden geçiyoruz ama gecicek inşallah büyüyorlar ve bize ihtiyaclari var 🌺 ❤️
ilyestaa Ela1997 atak geciriyolarmis. Benimki de öyle memeyi eliyle itiyor istemiyor..sabretcez yapcak başka bişey yok sanırım..
Melekce ilyestaa evet öyle bende yalnız bakıyorum ama daha çok küçükler dünyaya asıl şimdi adapte oluyorlar sadece sabırla dua ile gecicek inşallah ❤️
Almilam07 Canss3535 ayyyy yandım ben o zaman 4. Ay atagindayiz biz su an çok huzursuz 35 gün geçer mi ki canim 🙈
Ela1997 Günde şuan 4 5 kere 125 ml mama veriyorum 3 ay 22 günlük normal mi peki yemiyor başka yediremiyorum diliyle eliyle ittiriyor siz günde kaç defa veriyorsunuz ve kaç ml veriyorsunuz mamayı
Birprensinannesi19 co2041 bende aynı dertten muzdaribim yaa valla meme reddi yaşıyoruz sanıyordum çok üzülmüştüm hâlâ emerken ağlıyor emmek istemiyor nasıl atlatacağız bunu bilmiyorum 🥺
Ela1997 Birprensinannesi19 bizim 1 hafta 2 gün oldu bu durumu yaşadığımız bide aniden yapmaya başladı ne kadar güzel yiyordu o kadar psikolojim bozulduki yediremedikce ben ağlıyorum
co2041 Birprensinannesi19 gece uyurken iyi emiyor onun dışında gündüz ayakta gezine gezine emzirmeye çalışıyorum
Birprensinannesi19 Ela1997 bizim de birden oldu emzirmekten korkar oldum artık çok ağlıyor çünkü emmek istiyor ama bi yandan da istemiyor ağlıyor inşallah geçer bu biz anneleri de üzüyor yıpratıyor tabi
Birprensinannesi19 co2041 aynen uykuda emiyor ağlamıyor ama uyurken de emip dalıyor hemen uyanık olduğunda sıkıntı başlıyor o zaman inşallah bu süreç geçicidir
Birprensinannesi19 co2041 aynen aynen gece uyku hali iyi emiyorlar ama gündüz yok emmem diyo çıkıyor 😂😂
Deletedmom_8 ilyestaa valla bizde böyleydi ama her bebek bir değil inşallah sende kısa sürer☺️ Bizim birde koliğimiz var dahaa zordu