Waffle Asuyar Letgoda Dolap ve Gardropsta da çok güzel ve uygun fiyatlı kitaplar oluyor ben de takip ediyorum sık sık 😊
Asuyar Waffle dolap ve gargrop hizmet ücreti alıyor ve her ürüne ayrı ayrı çok mantıksız geliyor bana pahalıya geliyor öyle. Vazgectım ordan. Yenı yerım letgo 😂
Asuyar Waffle Ayy bu kitaplarıda almak istiyorum. İnşaallah alırım. Allah’ım ne cok var almak ıstedıgım
Waffle Asuyar Liste yapmanızı öneririm 😀 aldıklarınızı karalar alacaklarınızı eklersiniz bir de bakmışsınız küçük bir kitaplığı olmuş 😍
Waffle Duyulurum kafama vura vura okuttu diyorsun yani 😅 Ne güzel maşallah 🥰 bizde çok severek okuyoruz bu kitabı
2lokummannesiii Waffle Evet evet oğluma bebekliğinden beri okurum. Şuan 100ü geçik hikaye kitabı vardır. Ayrıca etkinlik kitaplarımız da oldukça fazla. Bana benzemesi için elimden geleni yapıyorum 😂Umarım kitaplara aşık bir oğlum olur💙❣️💙
Waffle 2lokummannesiii Bizde öyle ya küçük bir kitaplığımız var çıkıp kendisi seçiyor okumamı istiyor 😍
Elavehayalinannesi Waffle 4.5 aylık küçük kızım.8 yaşında kızım var ona da hamileligimden beri okurdum miniğime de okuyorum
halamidagakaldirmislar Waffle evet evet. İlk okumaya başladığım zamanlar o başka şeylerle ilgilenirdi. Dinlemezdi bile hatta. Şimdi yeni yeni dikkatini çekmeye başladı. Yırtılmayacak kalınlıktaki olan kitaplarını oynayıp incelemesi için gün içinde eline veriyorum. Resimleri işaret parmağı ile gösteriyor. Resimde ne olduğunu söylüyorum Okumasam bile. Büyüğünde okumasını seven biri olsun isterim inşallah öyle de olur. 🥰
MelekSubasi Asuyar İnşallah alınması gereken kitaplardan hemde komik😁 hayvanların güldüğü bir sayfa var çok eğlenceli orası😅
Zeyzey2019_ Waffle seni seviyorum miniğim, biraz kıskandım sanki, baba ile bir gün, bir kabuğu paylaşmak, mış gibi.
EsZe Waffle çok güzel gerçekten ☺️ Renklerine, çizimlerine, kısa ve harika mesajlar veren içeriklerine bayılıyorum 😍
Mutlulugunadi_bahar Waffle bence güzel… Hem renkleri canlı sayfaları kalın hem de kenarındaki düğmeye basınca yağmur sesi geliyor. Gerçi daha çok su sesi gibi:))