MelekSubasi Asuyar İnşallah alınması gereken kitaplardan hemde komik😁 hayvanların güldüğü bir sayfa var çok eğlenceli orası😅
Waffle antropologanne Paylaşırsanız çok mutlu olurum valla 😍 bu pofi kitabını seri olarak mı aldınız ? Nasıl içeriği
Asuyar antropologanne Waffle sincak kitabın kitaplarıda harika hepsi birbirinden güzel. Allah’ım mm kitap için sadece sınırsız paramız olsa🤤🤤🤤🤤
antropologanne Waffle Önce uyku seni caĝırıyor kitabını aldım. Kızım çok sevince diĝer kitaplarınıda aldım. Çok severek okuyoruz beraber. Hareketlerinide sorunca kendisi yapıyor, uyku zamanı gelincede pofi ve bob(uyku arkadasi) ile uyuyalimmi diyorum, hiiii diyor. icerigide kısa ve öz, çizimleri cok tatlı,kalın kapak kolay deforme olmuyor.
antropologanne Asuyar Ah keske, o kadar sacma fiyat artmiski kitaplarda da maalesef. Listemde olupda almak istediklerime bugun bakayim dedim, 35 di mesela net cocukdan bakmistim su an 65 olmus.
Waffle asiltonunmommysi Farklı serileri de bizde var 😍 ilk kitaplarım da çok güzel sizde taşıtlar olan setin biz de hayvanlar olanı var kızım hayvanlara bayağı ilgili
Asuyar Birde ben merak ettiğim kitabın içeriğini görmek için ismini nete yazıp videolar kısmına tıklıyorum. Kitap tanıtan çok sayfa var ordan içini görüp alıyorum. Daha iyi oluyor.
Waffle Asuyar Evet bende instegramdsn kitap önerileri yapılan sayfalar var ordan da bakıyorum Akademisyen anne var oda çok güzel kitaplar paylaşıyor. Burada karşılıklı sohbet edip diğer annelere de ilham olmak istedim açıkçası 😌
AselAryam12 Waffle 9 Aylık kızım var. ✅ Ece’ nin Serüvenleri Eğitici Sesli Kitap Seti ✅ Tekerlekler İş Başında Seti ✅ Hareketli Kitaplar ( Külkedisi, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Rapunzel, Karlar Kraliçesi) Şu an için kitaplarımız bunlar🥰 Kızımın en çok dikkatini çeken Ece’nin Serüvenleri oldu sesli olduğu için sanırım😊 Instagramda @doktoranneninbloğu diye bi sayfa var. Onun önerdiği kitapları alıyorum 😍
Alpbeybi Waffle yok. Linkini vereyim. Benimki küçük olduğu için çok anlamıyor yine de okuyoruz, yalıyor ısırıyor o yüzden bu seriyi kullanıyoruz. Tam Isırmalık - İyi Geceler Bebek https://www.hepsiburada.com/tam-isirmalik---yi-geceler-bebek-p-HBCV00000MEKNI?magaza=Ufak+Tefek+Yay%C4%B1nevi&url_src=ios-product-detail
Elavehayalinannesi Waffle İdil in şarkısı,mercanın saçları,yavru ahtapot olmak çok zor,farklı ama aynı,bir çift kanat,annemin çantası,babamın battaniyesi, çok hayal kuran çocuk en sevdiğimiz cocuk kitapları
Birmelekmeselesi46 Waffle Defter verdim denemelerimi buldu ne bulduysa kitaplıktan hobi gibi yırtıyor yavrum.😅İnşallah bizimkide vazgeçer okudukça canım. ☺️
halamidagakaldirmislar Waffle üzerinde 1 yaş üzeri yazıyor. Kızım 11 aylık ama cırtlı şekilde hayvanları çok sevdi. 5 adet hayvan var hikayeye göre hepsinin bir yeri var. Okudukça hayvanları yerine yerleştiriyorsunuz. Kızım diğer hareketli kitaplardan ziyade bu cırtlı kitabı sevdi şimdi diğer cırtlı kitaplardan da alıcam yavaş yavaş ☺️
Waffle antropologanne D&R da bayağı indirim oluyor toplu alındığı zaman bir dahaki siparişe de indirim kodu veriyorlar 😍
Asuyar antropologanne Ben letgodan gecen hafta 6_7 kitap aldım 3 te 1 fıyatına. Buara ikinci el bakıyorum hep. Sıfır kullanılmamış bile vardı aldıklarının içinde. Şimdiki hedefim büyük sorular kitabım. İkinci el bulursm alucam. Bulamazsan kitapyurdu.com en uygun burası oluyor hep