1234___ Kızlar ya dikkat ettim de benim hiç hobim yok boş zamanlarımı değerlendirmek istiyorum bana hobi önerirseniz sevinirim💜🤍
annesininaslanii 1234___ Resim çizmeyi çok severim. Aynı zamanda fotoğraf çekmeyi(fotoğrafçıyım) Oğlum için keçeden süsler yaparım amugurmi örüyorum böyle geçiyor vakit
Saafie 1234___ İsmek kurslarında hobi edinecek çok kurs var ☺️ pastacılık filan düşüneblrsn .. az önce bende Haziran da bir kursa kayıt oldum ama ne kadar doğru yaptım bilmiyorum o kadar saat kızım neryee bırakacam🙄
Mom5457 1234___ ben de öyleyim ahhshd eskiden sağlıklı beslenirdim şimdi bebe uyuyunca kahve üstüne ne bulsam gömüyorum of. Hobim anca dizi izlemek valla napalım yeteneksiziz
kuzeyto 1234___ hobi edineyim diye edinilmez ki ama herkesin ilgi alani farklidir, siz neyle ilgileniyorsunuz keyif aliyorsunuz onu dusunmeniz lazim spor mu sanat mi vs gibi, herkesin vardir ustune vakit gecirmekten hoslamdigi biseyler
Hafsa_anne Saafie bence iyi yapmışsın kendine zaman ayırmak inan psikolojine çok iyi gelecek kızını bırakacak birisi bulursun bence. Ona da sana da iyi gelcek
Saafie annesininaslanii Niyet ettim sizin gibi fotoğrafçı olmayq 😂 çok seviyorum fotoğraf çekmeyi ama prof makinem yok🤦🏻♀️