Cemre_61 AAselinAnnesii elimde bundan da var bunu da sürerim işe yarar İnşaAllah teşekkür ederim size de 🥰💐
luluuu Cemre_61 antibiyotik tedavisi pişik yapar. Kullanımı bittikten sonra pisikte geçer. Bizde hep oyoe oluyor
Cemre_61 luluuu evet bizde de öyle oluyo bu 2. Antibiyotik kullanışımız ilkinde sudocrem işe yaramıştı birazda olsa bu sefer yaramadı nedense
alaimisema20 Doktorumuz hamazinc önermişti. Günde 3 kere kullandım 1 hafta. Onun dışında bepanthol ve kantaron yağı iyi geldi kızıma.
Cemre_61 alaimisema20 bu kremi herkes övmüş yarın alıcam inşAllah diğer fikirlerde hep aklımda teşekkür ediyorum 🥰❤️
Guneyyli Cemre_61 bir eczacı tavsiyesi üzerine HAMETAN artı ZALAIN krem. Bu ikisini günde iki kez birer parça sıkıp elinize karıştırıp sürün. Bende işe yaradı. İçeriği kötü değil hametan acısı varsa alacaktır.
Cemre_61 Guneyyli hametanı doktorum da tavsiye etmişti elimin altında bulunması için sudocrem var diye gerek görmemiştim şuan üzüldüm almadığıma teşekkür ederim bilgi için 💐❤️
Cemre_61 Heyben molfix kullanıyorum uzun süredir ve çok memnunum bezden dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü normalde pişik sorunumuz yok antibiyotik tedavisinde yaşıyoruz bu sorunu 2 seferdir 😔
alaimisema20 Cemre_61 rica ederim. bebeğinizin altını temizlerken hemen bez takmayın. biraz açık kalsın. kremi de az sürün. geçmiş olsun 🥰🌺
ofkelisirin Cemre_61 travazol sürün etki eder hemen ince tabaka halinde süürn nemi gitsin öyle kapayın bezi geçmiş olsun inşallah
Littlebird Cemre_61 hametan mavi olan hemen iyi geliyor. Ben antibiyotik kullandım kızım da o zaman pişik oldu berbat birşey geçmiş olsun
Cemre_61 Littlebird gerçekten berbat bişey canını aşırı derecede yakıyor bugün önerilen kremi alıcam çok teşekkür ediyorum 🥰💐
Littlebird Cemre_61 canında acıyor çünkü hametan acısını da alıyor ilk sürüşte bebek rahatlıyor zaten anlarsınız sizde sürünce