Yamanikomm Sebebini bilmiyorum bebegimin sirtinda kasiklarinda ve kulak alti kipkirmizi dokuntu oldu 9 aylik acaba yedigi biseymi yoksa nasil bir yol izlemeliyim ek gidayimi kesmeliyim yoksa kasiniyomudur ki bilemedim ya bi akil nolur ilacmi vermem lazim
Denizgozlum Yamanikomm merhaba. Alerjik bir reaksiyon olabilir evet dedikleriniz benziyor. Bugün ne yemişti ve ne zaman oldu
Semra0716 Yamanikomm merhaba bence hemen bir hastaneye gitmelisiniz alerjik bir durum olabilir bir çok sebep olabilir.Benim oğlumda heryeri kızarmıştı çilek alerjisi çıktı şurup vermişti doktor geçti çok şükür.Çok geçmiş olsun.
Yamanikomm Denizgozlum aslinda sabah farkettim sabah kahvalti vermedim islerim vardi mama verdim ensesinde aksam cogaldi ama balik verdim daha once vermistim ayni baligi fakat dun ben sabh yumurtt verdim aksam annemde bilmeden yurmurtali yemek yapmis acaba ondanmi
Yamanikomm Semra0716 cok tsk ederim maalesef ben yurt disindayim hemen gidemem doktora once gorusmem lazim suan elimdede calpolden baska bise yok
Denizgozlum Yamanikomm yumurtayı ilk defa mı verdiniz. Daha önce reaksiyon vermediyse yumurtaya yumurta değildir muhtemelen ama
Yamanikomm Wolverine anladim ama doktora gidemem burda ha diyince doktor goremiyorsunuz acile gitsem bas agrisi gibi bakmazlar bu tarz selere cok sagolun doktor disinda bir fikriniz yoksa
Wolverine Yamanikomm ben kısa zaman önce alerji kaynaklı çok büyük bir rahatsızlık geçirdim açıkçası korkuyorum artık. Doktor dışında bir önerim yok geçmiş olsun 🙏🏻
Yamanikomm Denizgozlum yok alerji degilmis 6.hastaligi geciriyormusuz tesekkur ederim doktora goturdum🌸
Denizgozlum Yamanikomm çok geçmiş olsun tekrar ama alerji olmamasına sevindim. 6. Hastalık gelip geçer kısa sürede ❤️