Ttugbaa Esen3535 golden goat keçi sütlü mama tavsiye ederim çok güzel kilo aldırıyo içeriğide çok güzel
monalissa Esen3535 hipp, bebelac gold, aptamil ve en sonra sma’yı kullandık, en çok sma’dan memnun kaldım, bebeğim gece daha huzurlu uyuyor sanki daha fazla doyurucu gibi geldi bana
Mrs_sonmez Esen3535 Sma optipro kullanıyoruz kilo alımından gayet memnunum aptamil golden goat kullandık acayip derecede gaz yaptı bebeğime
Mete12 Humana öneririm hipp kullandım 3 aydan sonra doyurmadı sonra doktor tavsiyesi ile aptamile geçtim şuan 7 aylık humana kullanıyorum diğer iki mamaya göre daha uzun süre tok tutuyor
Emel_ Ben Golden Goat kullanıyorum, oldukça hafif gaz yapmıyor. Keçi sütü bazlı. Oldukça memnunum, guzel de kilo aldırdı.
Semra0716 Bende golden goat kullanmıştım bebegime keçi sütlü gerçekten hiç gaz reflü şikayetimiz olmadı gayet iyi bir mama tavsiye ederim.
Ttugbaa Esen3535 ne kadar derken ben 3 saat arayla veriyorum yada ne zaman uyanırsa zaten çokta uyumadığı için ben yinede 3 saati bulduruyorum
Esen3535 Ttugbaa yani benim bebeğim emiyor aynı zamanda Bi öğün emzirip Bi öğün mama vermeyi düşünüyorum annem bebek hic durmadığı için aç olduğunu düşünüyor benimde psikolojimi bozdu açıkçası mama da verince durmazsa ne diyecek acaba
Esen3535 Ttugbaa bence var anneme göre yok denicem sussun diye 5aydir yalnız bakıyorum geldi bi günde bıktırdı beni
Ttugbaa Esen3535 anneniz dedi diye mamaya başlamayın boşverin siz kendiniz daha iyi bilirsiniz dinlemeyin takmayın emzirin
Esen3535 Ttugbaa bebek durmadığı için ben kendime vakit ayırıp bakamıyor muşum o yüzden öyle diyorms benim iyiliğimi düşünüyor 5aydir ben tek başıma bakıyorum hiç kimsem yok benden başka kimsede durmuyor ağlıyor ben ne yapayım.
Ttugbaa Esen3535 canım mama versende bsey değişmicek önce bunu bil bende mama veriyorum ordan biliyorum benimkide durmuyo bazen huysuz bebek yani bunlar büyüme atakları oluyodur bi yeri ağrıyodur bende kendime vakit ayıramıyorum e annelik te bu değilmi zaten kendinde biraz vazgeçeceksin azcık 🤣🤣