Aleynamma Merhaba kızlar 5ay 27günlük oğlumun bugün dişi patladı elimde hissedince o sivriliği çok garip oldum çok sevindim bir o kadarda üzgünüm huzursuzluk ateş uyumama var yinede değer 🤷♀️💛 sizin kaçıncı ayda dişler patladı ne hissettiniz ☺️
Baynimir Aleynamma tam 5 aylıkken patladıbizim de. 4. Aydan beri uykusuzluk var. Şu an 9 aylığız 6 dişimiz var. Erken çıkması iyimi bilemiyorum. :) ek gıda sıkıntı, uyku sıkıntı :)
Caglaa Aleynamma kizimda 5 ay 28 günlük alt damak şişmiş durumda 2 haftadr ama hiç diş cikacaginada benzemiyo. Gerçi hic anlayamiyormkiii. 🤦
Htcnplt Aleynamma Canım benim kızımında huysuzluğı var ağzına bişe alsa direk dişini kaşıyor ağlıyor 4 ay 25 günlüğüz 5 aylık diyelim acaba bizdemi çıkarmak üzereyiz
Deletedmom381 Aleynamma hadi gözün aydın, dişi ilk gören bebise hediye alır , böyle bi adet vardı bizde ☺️
sedaomur26 Baynimir merhaba altı diş birden çıkarması ne kadar süre aldı ilk defa duyuyorum arkadaşımın bebeği hala 9 aylik yok dişi
Baynimir sedaomur26 4 ay sürdü bizim. Sanırım bir tane daha çıkacak parmağıyla hep aynı yeri kurcalıyor son günlerde. Hızlı oldu bende şaşırdım ama forumda 2 bucuk aylık dişi çıkan bile okudum :)
Caglaa sedaomur26 salya var ellerini isiriyor benm elimi agzina götürüyor. Agiz kenarlarnda döküntü var ama bilmiyorum
sedaomur26 Baynimir ya ne güzel çabucak çıkması bizdede salya cok 4 buçuk aylik tüm belirtiler var eli sürekli ağzında umarım bizde o kadar çabuk cıkartırız
sedaomur26 Caglaa sizin tam ayı çıkar artık dişlik kullanıyor mu peki benim kiz hic kullanmak istemiyor
Caglaa sedaomur26 kullaniyo ama ağzına sokamaynca sinirleniyor firlatiyo buseferde firlattigina ağlıyor 😂
sedaomur26 Caglaa benim kızımda aynı minicik agzi var sığmıyor agzina oda ativeriyor 😌 bebeklik dönemini yaşamadan ergenlik dönemine geçti sanırım çok huysuz
Alptugba Aleynamma Masallah cnm gözünüz aydın 😊 biz daha 4 aylığız diş konusunda henüz bi gelişme yok