Seraay_Aytac Kızlar sleyp hazır bez 5 numara büyük boy paket 96 adet fiyatı 120 tl Bana mi fiyatı garip geliyor yoksa her yerde mi fiyat böyle bilen varmı yâda kaça alıyorsunuz büyük boy paketi????
MelekEce Seraay_Aytac nerden aldınız? 5no 96 lıyı 140 a aldım getirden kuponla. Normal fiyatı 179 du. O fiyta varsa alalım biz de
Beren-2020 Ay heryerde öyle ya ben önlem alıyorm 4 numara 90lı 65 tlydi 2 hafta önce simdi 90 tl olmuş. Sleepyde civilde falan indirim olnca alıyordum uçtu fiyatlar hep
Caglarass Seraay_Aytac Bence al 😂 Fiyatı çok iyi geldi şuan. Migrosta falan da dediğim şekilde malesef
YorgunAnneyimvesselam57 Ben bugun bebemnaturel aldim.ilkdefa denedim ozkurusdan 5 96 adedi 80 tli bez de iyiguzelbi bez butun nunaralar ayni paraydi
nimetgamze 5 numara 120 lisini 189 TL ye aldım. Hey gidi günler. Hepsi burada da ikincisi 1 TL kampanyasından alırdık. 240 tanesi 111 TL ye gelirdi.
Annelikseruveni Seraay_Aytac bence çok iyi fiyatı.bende bebeğime sleepy 5 numara kullanıyorum bu fiyata yok şu anda