Ecemkuzey2121 4,buçuk aylık bebeğim var 5 aylıkken ek gıda için tadımlara başlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum anneler yardımmmmm 🙏🏻
Minikcivciv27 Ecemkuzey2121 doktorunuzla görüştünüzmü bence biraz daha bekleyebilirsiniz 5.5 aylık gibi falan .ilk başta kabak havuç patates 3 gün kuralıyla buharda haşlayıp çatalla ezip verebilirsiniz püre olarak
hilalibrahimkartalms Ecemkuzey2121 ben canım ilk meyve puresiyle başladım kızım 5.30 aylık elma püresi verdim tabi demir rende olmasına dikkat et ben cam rende kullanıyorum daha sonra armut verdim bu küçük kavonozlarda satılan meyve pürelerinden kemik sulu sütlaç var mesela sütlaç 4 aydan sonra başlaniliyo ben bunlardan verdim ilk te kabiz oluyo bünyesi ilk defa kaldiriyo çünkü kizim binkere oldu bidahada olmadı
Ecemkuzey2121 1234___ peki bunları nasıl verdiniz ezerek boş bir şekilde mi yoksa süt veya suyla karıştırarak mı
Ecemkuzey2121 Minikcivciv27 bebeğimin yemeklere baya ilgisi arttı etraftakilerde yavaştan başla diyor kararsız kaldım 🙁
Minikcivciv27 Ecemkuzey2121 10 15 daha bekle tabi sen bilirsin canım yinede en iyisi doktora bi sor 5.5 6 diyorlar