Asel_sahra neler_oluyor-hayalde ne kartı ki . Ya başvuru yaptm e devlette ama birsey anlamdm hane yardimi dio ama eksi var odemenin durumunda cikti mi çıkmadımı bilmiorm.. ciksa cok iyi olurdu bez mama fiyatlarina yetisemiyoruz artk
haticeyyy Asel_sahra e devletten nasıl başvuru yapılıyo ki bende yapiyim kiradayım 2 cocuk var belki alabilirim
neler_oluyor-hayalde Asel_sahra sosyal destek kartı 😒 içinddki bakiyeyi sorgulamadım 1 aydır elşmde ama hiç girip bakmadım eksiye düşme durumu varmı dşye aklıma iş soktunz şimdi 😒 devlet bu yardım alalım derken borçlanmayaydık iyiydi
Asel_sahra haticeyyy aile sosyal hizmetlerine girip formu doldurmuştum . Insallah verirler ya deneyin bi
Asel_sahra neler_oluyor-hayalde yok ya olurmu öyle birsey destk kartiysa nie borclandirsinki googleden bakin yinede
Gnssn Sosyal yardım başvuru hizmetine girin onceden yaptığınız başvuruları ve durumunu oradan görebilirsiniz
ikibabybirmom Asel_sahra Ben yapmıştım reddedilmiş ti sonra baktım yardım bilgilerinde böyle birşey var ama yaninda eksi işareti var 144u aradım ben sordum başvurunuz reddedilmiş orada öyle gözükebilir ama herhangi bişey yok dedi
Asel_sahra ikibabybirmom bnmde red edilir ozmn :) şu zamları kaldırsalar gerek kalmaz yardim basvurusuna artk gecinmek zor artk