Mavi1_ozdenir Merhaba bebegim 6 aylık sabah 9 gibi uyanıyor kalktığından itibaren 2 3 saatte bir uyuyor yaklaşik 1 veya 45 dakika akşam 8 e kadar böyle sonra uyanıyor gece 1 de uyuyor gece de 2 sefer uyanıyor erken uykuya geçiş için ne yapabilirim ?
Mom544154 Mavi1_ozdenir gece uykusundan önce en son uykusunu sekizde m yapıyor? Bence en son uykusunu 6 da yapmalı. Böylece 9.30 10 gibi gece uykusuna geçer
Mlkhrn Mavi1_ozdenir benim kızım da 6 buçuk aylık. Aynen bu şekilde. Tek fark 6dan sonra uyutmuyorum. Uyuyorsa uyandırıyorum. Yoksa geç uyuyor. Son uykusuna yatırmayın. İlk başlarda zor olabilir. Kademeli yapabilirsiniz.
Teemo07 Mavi1_ozdenir sabah 7 gibi başlasın güne. En son uykusunu da bence 17.00 gibi yarım saat yapsın. Biz hep bu şekilde ilerledik. Ama artık pek işe yaramıyor. Gece çünkü 36627263kez uyanıyor ve uykusunu alamıyor.
Tortilla Mavi1_ozdenir 5 ten sonra uyutma ona gore ayarle sabah en gec 7 de kalkması lazm. Sabah gec kalkıyor. Uyandır bıkac gun duzene oturur cnm
Mavi1_ozdenir Mom544154 evet öyle yapıyor hatta şimdi 10 dakikadır uyuyor uyumayınca da ağlıyor sürekli