ceyhunun_annesi Kızlar bebeğim 5 gün sonra 8 aylik oluyo balık vermek istiyorum ama hangi baligi veriyim nasıl pisiriyim bilmiyorum Musilaj dan dolayı siz veriyomusunuz yoksa vermesem daha mi iyi olacak
Tortilla ceyhunun_annesi dip balıkları yememesı lazm cıva yuklu balıklar yanı buyuk balıklar sagkıklı degıl malesef bıxım ıcın bıle. Istavrık hamsı en gzuelıymıs. Buyuk balık ıllakı dersende aralarınca bırazck masumu cupra
Cinar2502 ceyhunun_annesi somon veriyorum. Buharda pişiriyorum yanına tatlı patates ve sarmısak da koyuyorum
sheesyelllow ceyhunun_annesi geçen hafta ilk defa deneyeyim dedim balıkçı neden somon aliyon norveclimi senin oğlun dedi 🤪🤪doktor önerdi dedim, bir sürü doktor müşterim var hiç biri somon almıyor dedi lüfer verdi bana ilk deneme için fırında yaptım oğlumda sevdi
Nefess2020 ceyhunun_annesi 7 ayliktan beridir somon yediriyorum. Tavayı çok az yağlıyorum zaten somonda yağlı bir balik (en sağliklisi fırın tabiki ) kısık ateşte pişiriyorum. Bazen patates bazen brokoli o gün evde ne varsa onu yapiyorum yanina. Somonu seçme sebebim kılçıksiz olması . Hiç zararlarını duymadım dr muzda tavsiye etti yurt disindayım musilaj sorunu yok ve norvec somonu neredeyse her markette var. Turkiyede de olduğunu duymuştum.
hemsireleylos Veriyorum 7.ayda başladım somon uskumru alabalık hamsi valla ne yesek ona da yedirdim fırında yapıyorum haftada 2 kez yemeleri lazım
Tortilla ceyhunun_annesi somon malesef bizim ülkemizde cıftlık somonu satılıyor. Internetten ararsanız somon zararları dıye bırcok arastırma bukabılırsınız. Hee norvec somonu bulabılırsen yedır demıstı doktorumuz😅
Annesininn_kuzusuu 7 aylık benim oğlum verip vermemek arasında kalıyorum bende burda bekleyeyim bari en iyisi hangisiyse onu alayım yarım yavruma deneyeyim ☺️