_YanakReisinAnnesii Bebeğim 5 aylık ve kafasının arkası hep sırt üstü yatmak istediği için düzleşti malesef düz kafa yastığı kullanıyorum ama çok gözle görülür bir düzelme yok 😒 kafası büyüdükçe düzelir mi acaba ne yapmam gerekiyor ?
daisymomm _YanakReisinAnnesii yüzüstü yatırın dönmeyi öğrenirse artık sorun olmaz. Sağına soluna yatır. Çok mu düz ?
Aleoveraa _YanakReisinAnnesii bu bnm kızım 6aylik naparsam yapaym hep kafasını duz yatrdi. Vücudu yan olsa bile. Suan 6aylik 2gundr yanimda sagina kendi dönüp yatiyor ama artk duzelir mi bilemiyrm
Bade28 _YanakReisinAnnesii yastık hemen işe yaramaz bi süre kullanın o uyuduktan sonra çevir kafasını uyanırmı🙄 karnının altına yastık koy ben öyle alıştrdm yüz üstü yatmaya ayna koydm karşına
_YanakReisinAnnesii daisymomm evet gözle görülür bi düzleşme var kafasında 😔😒 yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor çığlık atıyor resmen daha dönmeyi de bilmiyor zaten dönemiyor
daisymomm _YanakReisinAnnesii yüzüstü yatırıp ilgi çeken wşyalar koyun önüne. Ayna koyun benim kızımda sevmiyor ama 3 4 dk da olsa duruyor. Günde 3 4 defa 3 4 dk duruyor. Kemikleşene kadar düzelir gelişim gösteriyor merak etmeyin.
_YanakReisinAnnesii Aleoveraa internette 13 aya kadar düzelirse düzelir ondan sonra kemikleşme olduğu için düzelmez yazıyor ama bilemiyorum ne kadar doğru çok fazlaca kafama takılıyor 😒😬😔
_YanakReisinAnnesii Bade28 ceviriyorum canım uyurken bile o kadar hareketli ki bir bakıyorum ki sırt üstü dönüvermiş 😒 arkasına birşeyler koymayı denedim dönemesin diye bu defa onları kucağına almaya başladı ve yine döndü bir şekilde 😔
_YanakReisinAnnesii daisymomm aslında sürekli yatan bir bebekte değil uyku da yatıyor sadece onun dışında hep kucakta 😬 bunların hepsimi bende denedim canım malesef yine de çığlık atıyor 😒