Ilaydae Kızlar 1 ay 16 günlük bebeğim var sütüm çok az oyuzden günde 4-5 kez mama veriyorum aralarda göğsümü veriyorum azda olsa çeksin diye ama bebeğim 2-3 günde bir kaka yapmaya basladı oda zeytinyağı veriyorum o sekilde yapıyor kimisi su verilmez diyor kimisi mama veriyosun su vermen lazım kakasını o yuzden yapamıyor diyor bir kez su verdim ama arada kaldım . Sizce ne yapmalıyım
sanis61 Ilaydae daha çok küçük vermeyin su falan Allah korusun böbrekleri o kadar suyu öğütebilecek kadar gelişmedi daha mama zaten su ile hazırlanıyor..Su zehirlenmesi bile olabiliyormuş fazla kaçtığı zaman araştırabilir sin. Anne sütü yada mama haricinde bebeğinize bişey vermeyin ekstra.
2bebelianne__ Ilaydae azda olsa birkaç çay kaşığı su vermelisin doktoruna da danış böbrekleri kurur Allah korusun
Zara58 sanis61 yaa yapmayın Allah aşkına diplamolu insanlar halt etmiş yanınızda.. vereceği iki yada 3 kaşık su tankerle vermiyoruz bebeklere.. Mama alan bebeklere su verilir dedi doktorumuz çünkü hem anne sütüne göre daha koyu hemde dilde kalıntı bırakıyor ve pamukçuk oluyo bebek.. lütfen bilinçli yorum yapın. Çocuk sudan ölücekmis gibi yorum yapmayın
Zara58 Ilaydae canım mama ağırlık olarak veriyorsan her mamadan sonra iki yada üç çay kaşığı ver bebek pamukçuk olmasın. Benim doktorum ver dedi
agacsizkoala Ilaydae bu çok tartışmaya açık bir konu, ben oğlumu sadece mama ile büyüttüm bize doktor su ver demişti , hatta iki üç farklı doktora götürdüm onlar da su ver demişti , sonra sağlık ocağında ebe vardı o verme demişti 🤷
ArdicEge Ilaydae ben mama veriliyorsa su verilir diye biliyorum ama gerek yokmus dün bi doktorun yazısına denk gelmistim. Ama ben haziranda dogum yaptım cok cok sıcaktı bebegim sadece anne sütü aldıgı halde 2-3 cay kasıgı su veriyordum cünkü cokkk terliyordu. 2-3 cay kasıgından zarar gelmez demisti doktorum iciniz rahat etmiyorsa verebilirsiniz 2 cay kasıgı kadar. Ama mamadada su oldugu icin gerek yokmus. Yinede ben olsam verirdim sanırım🙈
agacsizkoala 2bebelianne__ ah ahh o benim psikolojimi o kadar bozdu ki başka olaylarda da gerçekten öyle insanların çok iyi seçilmesi gerekiyor
tubanese Ilaydae valla buradan da anlaşılacağı üzere yöntemler farklı doktorlarda olduğu gibi bildiğiniz inandığınız çocuk doktoruna göre yapın daha sonra şu dendi onu yaptım o yüzden doktora gittim demek zorunda kalmazsınız başıma geldiği için yazıyorum 😇
Almilam07 Ilaydae mama ağırlıklı besliyorsun bebegini her mamadan sonra bir yada iki çay kaşığı vermelisin doktorumuz bize böyle söylemişti
Ttugbaa Ilaydae su verme canım biz 4 aylık olduk dün rutin kontrole gittik artık su verebilirsin tadımlara başlaya bilirsin dedi vende doğduğundan beri anne sütü ve mama veriyorum ama4 aya kadar vermedim su
ptircik Ilaydae geçen hafta doktora bunu sordum çok iyi bir profesöre gidiyoruz İzmir’de Sema aydoğdu çocuk gastroentoloğu su olayını sordum benim de bebeğim mama içiyor kesinlikle verilmeli dedi her mamadan sonra çay kaşığıyla 1-2 kaşık dedi