gulsennnmm Selam kızlar. Doğum yapalı 4 ay oldu ve idrar tahlillerimde protein kaçağı çıktı. Detaylı tahliller yapılacak. Doktorum bazı kadınlarda doğum sonrası görülebilir dedi ama başına böyle bir şey gelen var mı acaba
gibicibicis gulsennnmm küçükken 3 yıl bu durumu yaşamıştım bazı sonuclar sayıyla bazıları + ile gösteriliyordu bende ilk 4 + çıkmıştı yüksekti göz kapaklarım ellerim ayaklarım şişti tuzlu yenmeyecek ve bol su içilecek hafif beslenilecek denmişti 3 yıl ara ara tekrarladı sebep soylenemiyordu sonra kendi kendine geçti son çıktığında 11 yaşındaydım şimdi 26yim yıllardır çıkmadı
masal2323 gulsennnmm ben preeklemsi geçirdim sonrasında baktırmadım sen normal idrar mı verdin 24 saatlik mi verdiğinde çıktı acaba
gulsennnmm masal2323 hamilelikte hiç çıkmadı bende kaçak sonrasında çıktı 24 saat verdim geçen ay. Şimdi yine topluyorum bakalım. Kontrol ettir tabi. Kaç ay geçti doğumdan sonra.
masal2323 gulsennnmm canım yani şöyle ilk idrar tahlilinde mi çıktı normal idrar tahlilinde hani hemen mi 24 saat topladın ne şikayet ile gitmiştin
gulsennnmm masal2323 masal2323 ben doğumdan sonra 4.ayımda kontrole gittim genel kan idrar yaptırdım. Değerler kendini toplamış mı vs. Ayrıca saçım çok dökülüyordu biraz da onun için. Sonra idrarda çıktı şaşırdım ben de hamilelikte hiç yoktu
gulsennnmm gibicibicis bende de 3 pozitifti. Şimdi ne oldu merak ediyorum. Ödem olmadı şuana kadar hiç. Bakalım ne olacak. İnşallah daha ömür boyunca. Olmaz. Allah sağlık versin inşallah