Mucizemsin21 Kızlar 5 ay 6 günlük oğlum tadımlara başladık ama sebzeleri yemiyor hiç bi şekilde direk çıkarıyor irmikli tarifler mi yapmalıyım yulafmı bu ayda hangisi olur bide tarçınlı tarifler var tarçın erkenmi acaba
Bade28 Mucizemsin21 birmühendisbirpediatris pınar soydan güzel tarifler yapıo instada bi bak istersen hemn hamgi besin hangi ay hepsini yazıyor detaylı
Nesli06 Mucizemsin21 ben ikisinide suda pişirip içerisine meyve koyup blenderden gecirirdim severek yerdi.
Bade28 Mucizemsin21 sen sapol cnm iştahlı bebek olsun bol bol yesin inşallah🌸🤲🏻🤲🏻 Bende yeni başladım tadıma bnmkide yemio zorlamıyrm bakalım ne olcak
Mucizemsin21 Bade28 inşALLAH canım ama umudum yok resmen ağlıyor ağzına bişey verince sadece elmayı sevdi yoğurdu kabağı balkabağını filan asla yemedi bide yulaf yada irmik denemek istedim ama irmik kabız yapıyomuş vazgeçtim yulafa bakcam olmazsa seninkide iştahlıca yer inşALLAH benimkide 😇🤲
Bade28 Mucizemsin21 umutsuzluğa yer yok hayatımızda💪💪 başaracağız taze fasulye bezelye pırasa onları dene bende bal kabağı havuç tatlı patates verdim suratı gör sanki zehir veriyorm😂😂😂 alışcaklar öğürmesi normal sen elini boğazına sokunca öğürüyosn onlarda daha önde olduğuniçin daha erken öüğürüyo biraz zaman geçmesi lazım pes etmek yok
Mucizemsin21 Bade28 öğürmüyor ki ağzını kitliyor ağlıyor😂aynen başaracağız inanıyorun bende inşALLAH dediklerinide deniyim bi motivasyon için teşekkür ederim canım 🥰
Mucizemsin21 Nesli06 sence tadımlardan sonra mı başlanmalı yoksa şimdiden onunda tadımını yapmalı mıyım acaba henüz yoğurt balkabağı yeşil kabak denedik yemedi hiç birini😏
Nesli06 Mucizemsin21 bence irmik yulaf sonraki aşama yinede doktorunuza sorabilirsiniz. 3 gün kuralı ile giderseniz neye alerjik olduğunu anlayabilirsiniz.