YadeeeeeAsel Kızım tam 4 aylık doktora götürdüm sadece burun tıkanık dedi cold mix önerdi burdaki arkadaş yastığına damlatsam dokunur mu çocuğa nasıl kullanılıyor burnun açar mı bütün herşeyi denedim olmuyor açılamıyor çocuk
Balkizlarim YadeeeeeAsel Yakasına yastığına damlatiyorum ben Buhar makinesi çalıştırın varsa nem oranı ayarlıyor burnunu açmada etkili oluyor 🌼
susunbebekuyuyo YadeeeeeAsel ben suya damlatıp peteğe koyuyorum doktorumuz yaka ve yastığı önermemişti
Mervexxx YadeeeeeAsel ben her gece yakasına damlatıyorum burnunu temizliyorum. Oda nemlendiricisi kullanıyorum onun içine de damlatıyorum
Deryadila2534 YadeeeeeAsel kullandım ama kızımın yastıgına damlatıyordum ama bizde pek bi işe yaramadı
YadeeeeeAsel Balkizlarim ne kadarlık bebeğiniz bi etkisi olur mu? Buhar makinası oda için olanları mı diyorsunuz
Balkizlarim YadeeeeeAsel Ben 4 ayllikken başlamıştım doktorumuz önermişti benimde şuan 2 yaşında evet oda için olanı diyorum 🌸
YadeeeeeAsel Balkizlarim ay biz oda için aldık doktora söyledim tıkanıklık için gittiğimde hayır çalıştırmayın çocuğun burnuna daha fazla nem yapar daha çabuk pislik gelir hızlı hasta olur dedi ya😒
Balkizlarim YadeeeeeAsel odanın nemini bir bakın yani oda nemli ise tabiki olmaz ama eğer kuru ise çalıştırmanız gerek 👌 benim 3 kizimdada doktorum önerdi yani ilginç ilk defa duydum
susunbebekuyuyo YadeeeeeAsel normal suya bir kaç damla damlatıyorum hem odayı havalandırıyor hem mis gibi mentol kokuyor
YadeeeeeAsel Deryadila2534 bebeğin kaç aylık bi de bizim ki gibi bi hastalığı yokken mi burnu tıkanıyor
Deryadila2534 YadeeeeeAsel suan 10 aylık ve hasta degil burnu her gece tıkanıyor bende uyumadan önce temizliyorum damla ve aspiratörle öyle uyutuyorum birde oadaya soguk buhar makinası aldım
Ceyo0666 YadeeeeeAsel yastığına damlatiyorum 2 3 damla zaten baya etkili , birde solüsyonla burun acımı yapın odanın havası kuruysa onda da tıkanır nemli turun havayi