Mchcey Hanımlar merhaba 3.5 aylık bebeğim var 34 haftalık erken doğdu ama hamdolsun gaz problemimiz hiç olmadı ama dünle bugün öğleden sonra ağlıyor emmek istemiyor bacaklarını havaya kaldırıyor acaba bulgur pilavı yemiştim gaz yapmış olabilir mi
ebruu05 Mchcey benim bebegimde şuan 3 ay 21 günlük 1 hafta önce bende çok çektim 🥺 halada ara sıra devam ediyor sanırım atak haftaları
Mchcey Milagrosoreiro atak 1 hafta önceden olabilir mi ilk bebeğim çok tedirginim korkuyorum bir yeri mi ağrıyor diye
Mchcey Gayet neşeli bir şekilde uyanıyor sürekli ağlamıyor ama 1 2 dakika ağlıyor avutuyorum öyle emiyor acaba nazardanda olabilir mi
Milagrosoreiro Mchcey Evet huy değiştirmeler başlayabilir.Bide 4.ay atağı benim en zorlandığım ataktı🥲
Mchcey Milagrosoreiro galiba bende zorlanacağım Allah yardımcımız olsun çok uzun sürmüş müydü sizin ki
Milagrosoreiro Mchcey 4.aydan sonra tamamen huy değiştirdi uyku düzeni vs hiç düzelmedi.Söyleyeceklerim bu kadar 😂
ebruu05 Mchcey canım ben uyku da bide yatırdıgımda problem yaşadım atakda meme reddi yapmadı Allaha şükür . Acaba birinin yanında bebeğinizi emzirdinizmi nazarda oluyor çünkü , benim başıma öyle bişey geldi iki gün boyunca almadı gögsümü
Mchcey ebruu05 yok canım evde tekim bebeğim prematüre doğduğu için kimse gelmiyor ama gündüz gayet güzel emiyor gece falan ama o ağladığı sıra sadece acaba bende diyorum nazara mı geldi çocuğum okuyorum sürekli kuran ı kerim dinletiyorum da ama galiba ataklarla alakalı