Nzl_hilal Kızlar kızım 4 ay başından beri çok huzursuz akşam uykusuna yatırmam işkence oldu uyutamıyorum 2 saat uğraşıyorum çok ağlıyo. Jel aldım hiç işe yaramadı soğan verdim işe yaramadı rahatlamıyo ne yapmam lazım bi yardımcı olun lütfen çok zorlanıyoruz
Deletedmom381 Nzl_hilal 4 ay bebekler icin genelde huzursuz geçiyor , ateşi, salyası, sürekli ağlaması yoksa boşuna jel sürmeyin damaklarına. Kucağınıza alıp evin içinde gezdirin kafası dağılıyor o şekilde. Birkaç hafta sonra sakinleşecektir insaAllah.
RRR Nzl_hilal dort ay malesefki oyle vok huysuz bir ay ataklarin oldugu bir ay üstüne bir de dis eklenmis ALLAH yardımcınız olsun sabredecez gececek bes aylik olunca ❤️
Lamiya Nzl_hilal benim bebeğimde de aynı sorun var jelide pek tavsiye etmem kaşıyıcı veya sert şeyler versenz en azından uyuşur.
Nzl_hilal Deletedmom113 evet ilk başta iki altta iki üstte belirgin beyazlık vardı sert dişi belli oluyodu sonra bi 15 20 gün sonra diğerleride kabarmaya başladığını farkettim
Nzl_hilal Deletedmom381 4 ay 23 gğnlük bugün atak programına göre atak dönemide bitmiş 5 ay olcaz artık gezdirmek yetmiyo bende çok yoruluyorum artık kucakta taşımaktan konu uyutmaya gelince çok zor
Deletedmom381 Nzl_hilal hep ayni seyler 😬 içini rahatlatır mi bilemiyorum ama biz de ayni durumdayız. Biraz sabır insaAllah. Doktor bir arkadasım var ona soruyorum sürekli , ağlayan bebekten korkma diyor bırak stresini o şekilde atacaktır.
Elizbkrc Nzl_hilal 4ay 25günlük kızım var gerçekten program bende yok ama atak döneminin bittiğini anladım kızım uzun zamandır ilk defa huzurluydu
Eda-aks34 Nzl_hilal canm benim bebeğim 8,5 aylık eşim ailem senin gibi düşündü ve 2 diş patlamış yanlar şişmişti. Ama ben dişten olduğuna inanmadım çocuk normalden daha huysuz ve aşırının aşırısı iştahsız illa doktora götüreceğim dedim iyi ki de götürmüşüm idrar yoluna enfeksiyon çıktı yüksek şekilde 7 tane iğne yazdılar herseyi dişe bağlamadan doktora götürelim lütfen 🙏🏻
MetehanSevda Nzl_hilal off hic sorma benim bebegim 3. Bucuk aylikken basladi huysuzluga hala suruyo 4 ay 4 günlük suan yere koydugum an aglamaya başlıyor zaten uykulari azaldi eli surekli agznda kaşıyor dis belrtisi gibi bende sütümü az sagip evde yapilan dondurma kaliplarina koyuyorum buz tutunca dondurma gibi oluyo zaten veriyorum cocuga yaliyo disine surtuyo ve soguk iyi geliyo rahatliyo hemde sütümü icmis oluyo bide buda bazen işe yaramazsa sarımsak dövüp elime az suyundan alip dislerine sürüyorum oda uyusturdugu icin rahatliyo . En zorlandigim zamanlari cok yoruluyorum insallah cabuk gecer bu gunler ya