Kerime_utanc Dikis yerimin hemen üstünde sağ tarfimda sert bi sislik var sismis sert acimio ama neden Acaba yasayan varmi 3 ay oldu sezaryan olali 😐😐
egee Kerime_utanc fitik olabilir ama inşallah değildir canım öyleyse bile panik yapma 10 dk lik operasyonla duzeltiliyi diye biliyorum laparoskopiyle yani açılmadan. Geçmiş olsun cok
Lamiya Kerime_utanc benim hala şiş doktora gitmedm ara ara yanma yapıyor kaşıntı da var korkulacak bişi yok
Seydameva Kerime_utanc dikişinizinn başlangıç ya da bitiş yeridir endişelenmeyin bende çok korkmuştum doktoruma danıştığımda o söyledi ☺️
Kerime_utanc egee acilmadan nasil duzeltiyor canim aciyormikiii 😣😣 dikislerimi bile kendim cektim iyce kurutup
egee Kerime_utanc laparoskopiyle küçücük iki delik açılarak yapılıyor diye biliyorum iki üç dikişlik sadece düşüp alnini yarmissin gibi yani. Belkide fitik değildir canım doktora git sen burda kimse bilemez sonuçta
Cagansngul Kerime_utanc benım o cızgının tam ortasında cıktı bı sure bana eslık ettı sonra bırakıp gıttı umarım senınkıde oyle olur😁
Cesurefe Benim 5 gun sagli sollu şişmişti icten ceviz buyuklugunden aynada baktigimda yamuk engebeli duruyordu dikis yerim dr.gittim yat dinlen hemen ayaklanmissin dedi içten dikis baslarinin oldugu yermis zamanla dinlenerek gececek dedi oyle de gecmisti
Kerime_utanc Cesurefe telas yaptım korktum bana 3 ay oldu ama 😣bugün farkettim üsütmedennde olurmiki acaba
Kerime_utanc Lamiya benim zaten sisti canim ama 3 gün oluuo garkedeli sağ tarafta ceviz gibi hafif daginik sertlik sislik var
Cesurefe Yani yanlis bilgilendirmeyim ama 3 aylikken enfeksiyondan sisecek kadar kabarmaz o kadar enfeksiyon illaki bi kasik agrisi vs bisey yapar inmezse dr gorunmekte fayda var