Aklıma takıldı durdu bebeğin gazını kaç aya kadar biz çıkarıyoruz sırtına vurarak sıvazlıyarak falan
Asilim 3. Ayından sonra kendisi çıkartıyor hatta 2 aylıkken başlıyor kızım genelde kendisi çıkartıyor 2 aylık
Asilim bizim 4 aylık hala devam ediyor maalesef Nurse Herways damla kullanıyorum ama fayda etmiyor
Asilim 80 günlük kızım bazen emerken kafasını çekip gaz çıkartıp sonra tekrar emiyor bazende emme bittikten sonra dik şekilde tutunca hemen çıkarıyor 2 aylıktan beri böyle hareketlendikçe atıyorlar
elifzeze ay inşallah 🙏🏻 öldürcek bu gaz sancısı beni insanın elindende bişi gelmioki yardımcı olsak 😕
Esrabayrakdar offf bende günleri sayıyorum bir an önce gelse şu 3 ayda bitse gaz sıkıntımız 😒 inş 3. Ayda geçer yani bazılarının 6 ay sürüyomuş 😩
Esrabayrakdar haklısın canım öyle oluyor
Burcuburcu Benim 4 aylık oldu hala var🤦🏽♀️🤦🏽♀️Özellikle gaz yapıcı birşey yedimmi o gece sabahlara kadar ağlamalar
Burcuburcu bende gün sayıorum yaw kendimi 3 aya ne kaldı die telkin ediorum hem bebeğim için hem kendim için daha fazla uzamamasını temenni edip dua ediyorum 🙏🏻
Burcuburcu bizim 4 aylık canım ve hala devam ediyor ve daha şiddetli .Sabırla bekliyorum 6.ayı bakalım ozaman geçer inşallah 🙏 Umarım sizinki 3 de biter
Burcuburcu inşaalah bende o gün sayanlardayım 1.5 aylığız bizde
Thesra Anam herseyde gaz yapıo ne yiceğimi şaşırdım valla 😕 Zaten fırsat bulup bişi yiemiorm bide uykusuzluk heralde hamilelikten önceki kiloma dönmüşğmdür yada dönmek üzereyimdir 😂
Thesra yapmaaaaaa 😔😔😔
Esrabayrakdar Sorma sorma aynı durum bendede öyle valla sanırım 6. Ayda tamamen biticek gaz sancısı acaba ek gıdaya başlayıncadamı gelicek yoksa😱😱eger gelmezse belki ozaman rahat ederiz
Thesra ay heray bi derdi oluo derlerdi de inanmazdım doğruymuş seninki ne kadarlık ?
Esrabayrakdar 4 aylık 🤦🏽♀️🤦🏽♀️Büyümiyor sanki hiç şu aylar daha çabuk geçse herşey daha güzel olucakmış gibi çol aşırı mız mız benimkisi hep ağlıyo ua😩😩
Burcuburcu Evet mesela dün acı yemek zorunda kaldım gece yine mahfetti beni onuda hiç yemeye gelmiyo hoş normalde yemezdim ama yemeği ben yapmadım 😢😢
21nefes
Burcuburcu. ulasabilirmisn özelden..? Ben özelden nereden nasıl yazilgini çözemedim bilmiyorum. Malesf🤷☺️
Thesra bende o dertten muzdaribim ya emio ya uyu ya ağlıo öle sabit sakin sakin pek durduğu söylenemez 🙈
Esrabayrakdar benim kızımda 2 aylık aynı dediğiniz gibi emiyor ağlıyor uyuyor başka birşey yok uyanık kaldığı süre ağlamakla geçiyor ☺️
Esrabayrakdar Çekiceğimiz var kuzum valla kaç ayına kadar böyle olcaklar acaba bıkkınlık geliyo bazen gerçekten acayip tükenmiş hissediyorum kendimi😒😒😒
Thesra bende öleyim malesef en kısa sürede sağlıcakla bu serüveni atlatmayı diliyorum sürekli 🤗