BirAlparslanAnnesi Mervexxx karabiber zeytinyağı tuz bazende hafif salçalı acılı sarımsaklı sos yapıyorum
Seyma-2436 Mervexxx Zyağı nane kekik pul biber ve sarımsak varsa karıştır balığın her yerine sür soğanla patateside bu karışımla sosla ver fırına mis gibi yemek. Ben mercimek çorbası et sote yapcam belki pilav yaparım belki yapmam
Deletedmom484545 Mervexxx fırına balık ptates soğan üçünü yağ toz biber turz avcarla ver fırına pişsin kolay hem
Denizasel34 DenizSerap ise yararmi ya çok gazlı değil ama geçen yedim dayanamayıp baya gaz oldu dondurucada vardı bide kimyonla deneyim nasıl canım istiyor
Bebek2020_ Mervexxx bunları tuz zeytinyağı karabiber sarımsakla soslayıp fırına atabilirsiniz. benim tavuk köftesi patates karnabahar fırına atacam. Tarhana çorbası var yanına
Dilayyyyy Mervexxx valla bende tavuk haşladım onun suyu ile de sebzeli bulgur pilavı yaptım yanına da mercimek çorbası yaptım bir de salata oh mis daha ne olsun
Mervexxx Dilayyyyy mercimek çorbası dokunmuyor mu ya çocuğunuza benımde çok canım istiyor yiyemiyorum
Dilayyyyy Mervexxx valla benim bebeğim 13 aylık dokunmuyor çok şükür salçasını az koyuyorum içine kırmızı biber soğan sarımsak koyuyorum blendırdan geçiyorum en son da az nane koyuyorum canım bu şekilde çok seviyor senin beben kaç aylı k