Goncaninanasi Merhabalar, yüzümde hamileliğimde meydana gelen gül hastalıgı var. Doğumdan sonra tedavı oldum düzeldiydi fakat suan berbat halde yanmışta su toplamıs gibi aynaya bakmak istemiyorum başına gelipte çözüm bulan 😔
Gzd_ Goncaninanasi merhaba bende benzer durum yaşadım Gül hastalığı teşhisi konmadı ama aynı onun gibiydi yüzümde tüp patlamış gibi gezdim herkesin sana noldu böyle demesi bile yeterince üzücüydü hipokord kullandım gebelikte doğumdan sonra da 3 ay devam etti sonra hormonlarım düzeldiğinden kendiliğinden geçti ne kadar oldu siz doğum yapalı
Goncaninanasi Gzd_ merhaba, 9 ay oldu dogum yapalı, bebegım 3 aylıkken tedavı oldum duzelmıstı ama suan yıne basa sardı. Ah sormayın bana da süreklı noldu dıyolar daha cok moralım bozuluyor benımde😔
Gzd_ Goncaninanasi çok iyi anlıyorum sizi benimde doğumdan 8 ay sonra tekrarlamaya başlamıştı hamile olduğumu öğrendim ama ikinci hamileliğimde şükür ki o kadar olmadı geçti size iyi gelmeyen şeyleri bulun önce beni sıcak etkiliyordu ve su daha fena oluyordu bir de hipokord baya işe yaramıştı doktorunuza danışın sizde deneyin ben hala kullanıyorum çünkü egzamamda var çok az zararı var
Gzd_ Goncaninanasi birde stresle de alakalı oluyor bu durum daha çok strese sokuyor ve geçmiyor yayılıyor o yüzden aldırış etmemeye çalışmanız da lazım zor ama