MervEslinArden 18 ay lık gündüz uykuları rezillik oldu resmen 9 da kalkar götü asla yer görmez ordan oraya ordan oraya 12 30 1 gibi uyutmak için giriyorum odaya salla babam salla ne belim kaldı ne bacaklarım 😭 Benden başkasındada uyumamayı belledi akşam olduğu zaman 11 12 den aşşa yatmaz oldu. Çok yoruldum bütün enerjim emildi resmen. Ağlamak geliyor susamıyorum 😭
Acelyaerva MervEslinArden 2 buçuk yasimda kızım var birde 5 aylık bende aynı şekildeyim sabah maratona bı başlıyorum gece 2lere kadar şuan bende agliya agliya yazıyorum bittim artık tükendim neyi nerde yanlis yapıyorum bilmiyorum
3_bebeli_ana MervEslinArden sen benim kızımı anlatmışsın şuan resmen. 4 ay 8 günlük Bi kızım daha var o bu kadar yormuyor beni büyük kizim tüketti beni..
defnemilam MervEslinArden bu 18. ayda bir sey var uyku gerilemesi oluyormus nette 1 hafta surer yaziyor ama yalan bence 19 ay 1 haftaligiz devam ediyor salla babam salla ben hamakta salliom ayakmi dayanir ona .saat sabah 5 ten sonra derin uykuya geciyor tukendim artik uyku egitimi vermeyi deniycem
SerapArven 22 aylık olucak benimki de.yok uyumuyo sabaha kadar 40 kere ağlar uyanır..nasıl özeniyorum sabaha kadar deliksiz uyuyan bebelere 😢 gerçekten bitiriyo insanı.bi de çalışıyorum ben 7:15 de kalkmak zorundayım
Zafsim0801 MervEslinArden şuanda bende ağlıyorum okadar seni iyi anlıyorum ki 9aylik benim kızımda gündüz uyumak istemiyor
2cocukannesikizimveoglum Valla ben artik uyumak Mevzusunu biraktim,uyumak benim icin artik oncelik ve s degil,2saat uyuyayim yeter.Yesin icsin de uyumasada olr
ikircikli_kircicegim MervEslinArden sabret canim geçecek bu gunler. Hepimizin zaman zaman başına gelmiştir. Ama hep böyle devam etmeyecek ya. Yıkılma yılma güçlü ol annesi onun sana ihtiyacı var.