Aceranne Esra5800 dün doktordaydım canım sordum benim kızım 4 ay 1 günlük arada yap oturmak istiyorsa ama sana tavsiyem 5. Ayı bekle dedi bende çok isterse yapıyorum ama 5. Aya girmeden başlamamayı düşünüyorum
Ebrualimolla Benim bebeğim de 4 aylık yavaş yavaş kucağıma oturtmaya başladım, ondan sonraki adım nasıl olmalı bende merak etimm
Egeberk Aya 1 hafta falan vardı herhalde oturtmuştum şimdide destekle oturuyo yatmayı seven bebek değil zatenn
Aceranne Esra5800 onu sormadım ama heralde kasları felan daha gelişmiş oluyor ondandır karın üstü yapıyor musun dedi evet dedim oturttu kızımı felan YouTube da dinlediğim Osman gönülal da 4. Ayda destekli oturtabilirsiniz diyordu benim bebeğim hala kafasını böyle çok çok iyi tutamıyor belki ondandır bana öyle demesi
Egeberk Ebrualimolla kucagimdaydi ama çok uzun süre de kucakta tutmadım direk koydum koltuğa yanlarına da yastık falan baktım oturuyo şimdi normal bacaklarıma oturtuyorum muhabbet ediyoruz o şekilde
Esra5800 Minkpndam benim de öyleydi canım puset yastiklar var onunla destekledim biraz daha düz oldu q