Yade012 Zolizo benim oğlumun OMEGAsi düşüktü diye bana doktor tavsiye etmişti bunu ama tadı çok kötü olduğu için oğlan içmedi bende OCEAN marka almıştım ballı portakallısini onu içmişti
Ee011 BirAlparslanAnnesi oğlum 2 yaşında günde me kadar veriyorsunuz birde açıldıktan 3 ay sonra kullanılmıyor mu bizim eczacı 3 ay da bir yenilenmen gerekli demişti
dandiniko BirAlparslanAnnesi doktora danışarak mı aldınız. Ben kendim araştırıp alsam sıkıntı olur mu 🤔
Zolizo Tugce_hckrkmz37 hangisini kullanıyosunuz çocuklar için olanı mı tercih etmeliyiz yoksa limonlu olan var onu mu? Kafam karıştı.
Zolizo Yade012 hangi tatlandırıcılı olanı içemedi oğlunuz? Limonlu elmalı ve tutti frutti var sanırım.
nur-nr_123 Zolizo hımm anldm cnm bizimki yiyorda bazen 2 kere bazen 1 o zmn gerek yok teşekkür ederim
BirAlparslanAnnesi dandiniko evet 1 yaşına girince doktorumuz söyledi bAşlamamız gerektiğini sizin bebeğiniz kaç aylık
Zolizo BirAlparslanAnnesi günde ne kadar veriyorsunuz 1 ç.k diye biliyorum ama doktorunuz nasıl kullanmanızı tavsiye etti?
Zolizo dandiniko ben doktora danışmadım. Haftada 2 kere balık tüketemiyoruz malesef. Bayıyor. Bu yüzden gerekli olduğunu düşünüyorum. Aslında herkesin kullanması gerek.
dandiniko Zolizo bazı doktorlar karlı ya o yüzden arada kalıyordum ama bende araştırıp başlayayım. Dediğiniz gibi tiksinti geliyor bi süre sonra sürekli balık yemekten