Wolverine Nilarasu kaldırılır dün yıkadım doğradım buzluk posetiyle attım buzluğa ✓ büyük kurtarıcı yap hemen ♥️
Zhnce Nilarasu daha dün iki poşet attım buzluğa Zaten yıkarken anam ağlıyor en azindan toplu alıp bi seferde bitiriyorum temizleme işini 😁
Adiyokkitabin Nilarasu ben kışin stok yapiyorum canim bi sorun olmuyor. Yika kurut dogra birakabilirsin
Seyda33 Wolverine Merhaba ek gıdaya yeni gectikte. Doğrayıp buzluğa atmak istiyorum bende ama vitamini gider mi diye tereddüt ediyorum bilginiz varmi bu konuda
Zhnce Nilarasu vaaaay beeee bende oyle alacam🤣 Valla dün belim koptu tek tek yaprakları yıkadım ellerim en son buruş burustu😁😁
Wolverine Zhnce migrosta temizlenmiş yıkanmış ıspanak oluyor ben yine şöyle bir sirkeli suda bekletiyorum ama hiç yıkanmamış kadar zahmetli değil 🙋🏻♀️
Nilarasu Zhnce 😂😂 valla inanilmaz kolay oluyo yikanmisi alip direkt sirkeli suya atiyorum cikarip yapiyorum normalde ama bu sefer fazla geldi ayirdim 🤪 tavsiye ederim muthis kolaylik
Zhnce Wolverine hamileyken esim almıştı bir kaç kez ama normal zamanda hiç almak aklıma gelmedi ne yalan soyliyim😁