a_burcu_bur Kızlar meraba, üç aylık oğlum var 6.5-7 kilo falan. Sürekli kucak istiyo. Ne kol kaldı ne bel ne sırt. Kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı. Kanguru mu almalıyım sling mi. Bel destekli mi vs vs karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 😊
ayscnky1 a_burcu_bur ben kanguru aldım durmuyor keşke sling alsaydım daha esnek ve vücuda uyumlu kanguruda bacaklarını açamadı o yüzden sevmedi birde çok içine girdi kafası destekli olmadı. kanguru biraz daha büyüyünce kullanılır bence.
daisymomm a_burcu_bur benim kızım kanguruyu hiç sevmedi bir kaç kez denedik 4 aylıktı ama feryat figan. Sling esnek olduğu için daha mantıklı.
Ahriek a_burcu_bur Bende ikisinde vardı Sling takması zor diye mamaspapas kanguru aldım içinde mutlu 😇takmasida daha kolay geliyor bana
sumeyyecaglar a_burcu_bur ben doğduğunda kanguru aldım ilk zamanlar kullanımı zor gerçi yenidoğan için aparat satılıyor ama sizin ki üç aylık olmuş kanguru da rahat oturabilir sırt destekli olsa iyi olur ağırlaştıkça zorlaşıyor. Sling de 7-8kilo zor olabilir diye düşünüyorum Benim oğlum 4ay 20günlük 8kilo 2aylıkdan beri kanguru kullanıyorum. Benim ki sürekli gezmek istiyor. Kanguuruyu takıp markete parka gidiyoruz bayılıyor.
ayscnky1 aybars030921 şuan 4 aylık kullanmaya korkuyorum bacağını kırcam diye. geçen ay denemiştim çığlık feryat figan denemeyi bıraktım hemen korktum bişey olacak diye 😂
aybars030921 ayscnky1 ben üç güne bir kanguruya bindirmeye çalışıyorum, yanlış mı üretmişler anlamadım. Bacak o kadar açılır mı, yazık gazabıyım bağırıyor. Ben de sling var ona bindirip dışarı çıkıyoruz onda uyuyor 😄
a_burcu_bur daisymomm Seyda33 sumeyyecaglar Ahriek çok teşekkür ederim cevaplar için. İlk başta herkes sling diye gidiyo derken birden kanguru diyenini de gördüm 😊 bi an önce alıp rahat etmek istiyorum 🙏🏻🥰
Seyda33 Ben direk sling almıştım. Sevibebenin. Çok memnun kaldım. Sadece dışarıda takmak çok zor çünkü Kumaşı uzun Yerlere surunmeden takmaya calisiyorsun. evde takip çıkman lazim. Kanguru da aldım ama sling gibi olmadı. Kanguru alcaksan bel destekli olsun yoksa omuzlarına çok yük biniyor
Ahriek a_burcu_bur rice ederim Sling güzel ama kolay takılan Sling tercih edin benim bebeğim çok huysuzdu 2 dakika koyup slingi bağlamaya çalışmak zor geliyordu açıkçası durmak istemeyince tak çıkar yapması zor oluyor.Ama kanguu özellikle mamaspapas öneririm çok rahat oluyor ve hiç bir sıkıntı yaşamadık Sling sevmedi Chicco ve babyplus kanguruyuda sevmedi ama deidigim markayı hemen benimsedi içinde çok kez uyudu .Hala da uyuyor ve bel destekli olması ağrılığı dağıttı için sizin içinde rahat olacaktır 🙏🏻
a_burcu_bur Ahriek mamaspapas solomombaby gibi mi acaba. Koyunca bacakları baya açmak mı gerekiyo. Sizin bebiş ne kadarlık.
Ahriek a_burcu_bur ben 3 aylıkken koymaya başladım o zaman oturma minderi var içinde onunla m pozisyonundaydı şimdi 8 aylık olacak neredeyse mindersiz kullanıyoruz ama yine ortası açık omruna zarar vermiyor 🧡solomanbaby bilmiyorum yanlış yonlendirmiyim 🙏🏻
a_burcu_bur sumeyyecaglar sizinki de iyiymiş ama ben ilk elden 200, ikinci elden en fazla yüzlük bişey alırım heralde 😊
sumeyyecaglar a_burcu_bur sıfıra gerek yok temiz ikinci el alın bende ikinci el aldım zaten kaç ay kullanabiliriz ki
haziranin25i a_burcu_bur ben kanguruyu 40 i çıktıktan sonra kullanmaya başladım şuan 11 aylık yürümesine rağmen hala kanguruyla dolaşıyoruz 😂 Kanguruyu taktığımda dışarı çıkacağımızı anlıyor 😂😂