kelebek80 Merhaba kızlar bebeğim sadece 10 dk emiyor internetten araştırdım ortalama 15-20 dk emer yazıyor. Ama oğlum en fazla 10 dk emiyor zorlayinca ağlıyor. Bu arada 26 günlük. Acaba her bebek farklı olabilir mi yoksa bizde bi problem mi var
Edaacvk kelebek80 benimkide öyle merak etme bebisler doyana kadar cekiyor memeyi ac olsa ağlar durmaz zaten😘
AAselinAnnesii kelebek80 İnternete çok takılmayın ben cok hata yaptm öyle. Her bebek farklı. Benimki de az emiyor sık emiyor.
kelebek80 Alpbeybi yaa kilosu normal mi peki? Bir de geceleri ne sıklıkla uyandırıp emzirmek gerekiyor bu zamanlarda
kelebek80 AAselinAnnesii doğru diyorsunuz. Peki bu ay da geceleri ne sıklıkla emzirmek gerekiyor ben gündüzleri iki saatte bir emziriyorum ama geceleri uykusu çok bölünmesin diye 3 saatte bir emziriyorum uzun bi aralik değildir değil mi
AAselinAnnesii kelebek80 Sarılık riski geçmiştir diye düşünüyorum. Bana da çok dediler 2 saate bi emzir şekeri düşer diye. Ben 1 aydan sonra uyandırmamaya başladm açıkınca uyanıyor zaten. Ama daha küçük ya 3 saati geçirme bencede. 2 aydan sonra 4 saate çıkar falan. Zaten büyüdük çe acıkmasa da uyanacak 😂😂
Busra2326 kelebek80 benim bebegmde 27 günlük bazen 5 dk emiyo bazen 40 dk. Bazen 5 dk endiğiyke 2 saat uyuyo bazen 40 dk emdigiyke doymuyor aglıyo mama veriyoruz 😀 bebekler nasıl isterlerseee 😀😀😀