Burcubatur Elaninannesi2021 yok bozulmaz korkmayın hep evde durmuyoruz çünkü bi yerlere gidiyoruz yine aynı düzene giriyorlar
SenaNil Bizim izin zamanımız 6 aylıkken oluyor ilk bebeğimiz ve ilk tatli olacak 6 aylıkken giden var mı
Deletedmom_41 Elaninannesi2021 5 bucuk aylikken gittik 3 il gezmistik, cok rahat gecti bu sene oyle olur mu bende kara kara dusunuyorum😑
senamiray Elaninannesi2021 gecen sene bende gidemedim küçüktü yazın 17 aylık falan olur gideceğiz en azından yürür bizim yediklerimizden yer diye bu yaz gidelim dedik
Tgcegkhn Biz 1 aylıkken gitmeye başladık tatillere şuan 6 aylık yurtdışı tatilindeyiz. Siz ne kadar rahat olursanız o kadar rahat oluyor bebekler💗 Şimdiden iyi eğlenceler size 🥰
linaninannesiiii senamiray evet indirimli geçen yıl Eylül de orange county kemer e gittik ocakta rezervasyon yaptırmıştık 5.500 e hersey dahil 6 gün kaldık . Aynı otele arkadaşım 10 bine gitti
Cheddar Elaninannesi2021 kızım 11aylıkken gitmiştik ilk. Çok güzeldi her şey. Akşamları erkenden odamıza gittik onun dışında normal tatil yapmış olduk 🤓
ZmrNsa09 linaninannesiiii anladim biz genelde tatil sepeti gibi sitelerden baktigimizda cikmiyodu da ondan sordm sagolun
Elaninannesi2021 BeniSahteSevme üstelik uygun fiyatlı baya 4150 ye ayarladı kocam. Ama adam demiş Bugün için fiyatlar artacak diye
Kumsal25 Elaninannesi2021 öğün çok fazla uyutma bizim kız hiç uyumadigi için uyanık olurdu hep arabada trafiksiz yolda oto koltuğunda siziyordu😂