Akayaycan Kızlar yer yatağı nerden alabilirim kızım yataktan atıyor kendini yerde yatıyoruz yorgan seriyoruz ama ince geliyor yer yatağı alacağım ama Trendyol da tekli sünger 600 den başlıyor çok pahalı başka nerden alabilirim
Deletedmom454 Akayaycan Kendin yapabilirsin canım illa sünger olmak zorunda mı elyaf al evde küçük bi yüz yap ona doldur içini elyafla mis gibi yumuşacık yatak
lalbg Akayaycan şu an kızım 2 battaniye, 3 yorganın üzerinde etrafı başka bi yorganla çevrilmiş halde yerde yatıyo😂
Rizeli53 Deletedmom454 elyaf yakar ama çok terletir ben yazın bebeğimi yastığa yatırıyodum çok terliyodu kafası sonra farkettim ki elyafmış 🙄
lalbg Akayaycan ben baya yatak yaptım. Tabi sabaha karşı yanımıza geliyo ama o mu geliyo ben mi alıyorum hatırlamıyorum😂
0znur Akayaycan yer yatakları büyük oluyor zaten, yorgancılar diker diye düşünüyorum. Benim annem ceyizime koymuştu bı tane, arada eşimle uyuruz 😅 yün olursa daha iyi olur. Hem gündüz katlarsiniz evde durmaz. Düz yatak olsa bu yönden sıkıntı
Deletedmom454 Akayaycan Evet yünde yapabilirsin ama yün alerjen olabiliyo benim oğluma yaptı babannesi ama ne zaman yatırsam çocuk hapşırmaya başlıyo o yüzden elyaf dedim hemde daha yumuşacık oluyo