KaderCan12 MERHABA HERKESE BEN 4 BUÇUK AYLIK OĞLUMA UYGUN HEM DE FİYATI UYGUN BİR BEBEK ARABASI ARIYORUM HEMDE PRATİK OLACAK.COK DA BUYUK OLMAYACAK FİYAT CİVARI 600 DEN YUKSEK OLMASA COK İYİ OLUR.TESEKKURLER SIMDIDEN
Beyazgul0502 KaderCan12 allah yardimcin olsun cook pahali ben ilk ogluma 300€ babam gile aldirdim sordullar neyin alalim diye ikinci oglumada kullandim 3 bakalim artik
Ayla35 KaderCan12 aynen bnde baby plus rocet baston kullanıyorum çok memnunum 500 e almıştım e bebekten
Nesrinkrdnz KaderCan12 ben indirimde kampanyalı aldım chicco ohlala biçok hafif kampanya bitmiş olabilir ama vakit bulabilirseniz takip edin derim
Dorukabras Beyazgul0502 öyle bir şey yok her yerde her bütçeye uygun bebek arabalari mevcut. Ebebekte bile tamamen yatirilabilir baston bebek arabaları var uygun fiyata. Ben aldandin özendim gittim 1400e travel sistem bir arba aldım bebeğim 4 aylik gittim baska aldım hafif küçük pratik bir şey
KaderCan12 Beyazgul0502 ben kendim 4.999 a zaten aldım bu mevcut bizde ama ikincisi pratik bisi istiyorum ve uygun cunku bes bin tl lik hic 0 memnun kalamadık oyle duruyor