Pnr09ayliz 4 aylık kızım var sağlık ocağı vegaferon diye kan ilacı verdi ben de bu ilaç ismini hiç duymadığım için vermedim kullanan var mı
alimmiseni Pnr09ayliz vegaferon da paraben var bence kullanmayın. Ocean microfer kullanıyoruz şu an, ondan önce bestiron kullandım bebeğime
Deletedmom454 Pnr09ayliz Sağlık ocaklarının verdiklerinin genelde içeriği temiz olmuyo cnm benim doktorum kesinlikle kullanma çocuğu kabız falan yapıyo dedi ve bize bestiron yazdı gayet güzel içeriğide temiz zaten bitkisel zeytinyağlı falan tavsiye ederim kilo başına 1 damla dedi
Bebegimm1 Pnr09ayliz gaz kabizlik dişte leke yapiyor diye okumustum burda eczaneden ocean microfer almistim kilosuna gore veriyordum
Esins Bebegimm1 bende bugün aldım ocean microfer eczacı 0.5 ml olan yere kadar vereceksiniz dedi öyle verdim bugün doğtu mu yaptım bilmiyorum
Bebegimm1 Esins her kafadan farkli seyler cikiyor bana da eczaci arkadasim 0.5 dedi saglik ocagi sadece 4 damla dedi bende doktoruma sordum kilosuna gore vericeksin dedi en son buraya sordum kilosuna gore veriliyor yazdilar bende kilosuna gore verdim hep