12338 Ecm10 canım göğsünü ssgmaya çalış Arap sabunu ile yıka masaj yap lahana haşlayıp koyanda varmış rahatlatır die
buselidunya Ecm10 Merhaba, ben defalarca mastit olan biri olarak çok çektim diyebilirim. Soğuk lahana sarmıştım, sonrasında sıcak duşa girip masaj yaparak sağmıştım öyle düzeliyordu hep.
kitapkurdubebeninanasi Ecm10 canim öncelikle sicak kompres yap sonra emzir bol bol emmezse sağ o göğsünü gün içinde sık yap sıcak dus al yine emzir sağ en son geçtiğini düşündüğünde tekrar etmesini istemiyorsan mutlaka soğuk kompres yap o göğsüne
Nidakus Ecm10 doktora gidin mutlaka antibiyotik veriyor daha hızlı geçer bol bol sağım yapmanız gerek biliyorum çok acı verici ama tıkanan süt kanallarını açmanız lazım çok geçmiş olsun
BeyhanElif Ben lahana yapamadım ama çok çektim ancak antibiyotik kullanarak geçti benim ki ve bol bol sağdım hep.. çok geçmiş olsun
Deniz00572 Ecm10 canım bez koy ütüle ütüle sıcak sıcak banyoda sıcak suyla ovala bol bol bende oldum ateşim vardı 40 derece hatta lahanada koy başka türlü geçmiyor