Prettymom 3 gün önce gece emzirmek için zor uyandırdığım bebiş şimdi uyumak bilmiyor. Su anda 1 ay 1 günlük daha ne zamana kadar böyle gidecek aceba 😒🙄
buselidunya Prettymom Valla bu konuda her bebek aynı mı bilmiyorum ama kızım da o aylarda aynıydı, 4. ayından sonra düzen kurdum anca öyle toparladık😃
Toprakseyran Prettymom oğlum şuan 6 aylık ve uykuya yemi daldı ama biraz rahatsız onun da etkisi var 😢 uyusa da bende uyusam diye beklerken postu gördüm 😃 ama siz daha yeniymişsiniz zamanla alışıyor insan uykusuzluğa da 😐
Prettymom Toprakseyran evet bu aralar cok zorlaniyorum umarım böyle gitmez yoksa benim bünye kaldırmayacak 🙄 ya da dediginiz gibi durumu kabullenip alışacağım 😄
buselidunya Prettymom Olsun inşallah olsun da, şu an o düzenle alakamız yok 1 yaş sendromu yaşıyoruz😃
serife1204 Bebeğim 6.5 aylık akşam saat 10 da uyudu 12 den beri kaçıncı kez uyanıyorum hatırlamıyorum bile 🤦🏻♀️ Suan ayagimda sallıyorum emmek için sık uyanmasına alışkınim ama böyle uyanık kaldimi delirecek gibi oluyorum