Wolverine _mommm havlulari makineye atmadan önce sprey şişeye yumuşatıcı koyup fis fis sık heryerine at makineye sonra makinenin yumuşatıcı kısmına beyaz sirke koy. Yüksek ısıda yika. Kuruduktan sonra bol buharlı bir ütü yap. Yumuşacık olur 💕
Aag Valla soda da sirke de kullandım bende etki etmedi sanırım ömrü doluyor 🤣normalde yumuşatıcı da kullanırım ama olmadı
Aag Wolverine deneyeyim bende. O zaman sırf bu şekilde havluları yıkamak gerek yani deterjansız sadece bu tarifle doğru analdım değil mi
Wolverine Aag deterjan da koyucaksin ama yumuşatıcı kısmına beyaz sirke, havluları da makineye atmadan yumuşatıcı fis fislayip aticaksin. Yüksek ısıda yıkayıp kuruyunca buharlı bir ütü. Sonra yumoş havlular 😍😍
Aag Wolverine 🤣Allah bilir ya 1.5 aydır ütüye elimi sürmedim 2 aydır bekleyen parçalar var biriktikçe birikti
Wolverine Aag benim ütü yaptigim tek şey sanırım havlular 😏 onu da günlük havlu degistirdigim için çabuk birikiyolar bir çırpıda bitiyo. Utuden nefret ederim yoksa. Bu arada işim bu benim. Ev tekstili tasarimcisiyim havlu işini az çok bilirim 😂
Aag Wolverine oo maşallah. Her gün değiştiremiyorum ne yalan söyleyeyim hafta 2 kez falan zaten ben evdeyim eşimin havlusu ayrı kovid yüzünden ayırdık o biraz daha sık değişir 🤣
Wolverine Aag havlular banyoda nemli kaldıkları için en sık bakteri üretebilen ev ürünleri. O yüzden enfeksiyon hastalıklarına karşı çok sık değiştirilip çok yüksek ısılarda yıkanması gerekir. En iyisini yapmışsın eşini ayirmakla 🤗🤗
Aag Wolverine hamd olsun öyle hastalık vs sorunu olmadı.hasta olunca zaten dediğin gibi sık değiştiriyorum. Biraz bakterilere alışalım😅😜 eve hapsolduk bakteri virüs unuttuk.vüxut az çalışsın ya
Aag Wolverine bebeeme üzülüyorum yaz dsğil ki dışarı mikrobu alsın evde de yakın 3 5 akraba dışında ki onları da ayda 1 ya götür ya görmez mikrop almıyor 😅 o yüzden kendimden sakınmıyorum bol öpüp kokuluyorum
Wolverine Aag anne öpücüğünün iyileştirme özelliğini bilmiyorsun demek 😂😂. Üzülme canım benim bu dönemde çok da virüse gerek yok. Allah sağlık versin hepimize ♥️
Aag Wolverine 😅🤣unuttum desem 😆 ayy yaaa en çok alın alına uyumayı seviyorum o da seviyor bebişim yasa 😍🙈 bu arada amin 🤲🏻