Aslanatlas Oğlum 3 yaşında asla yemek yemiyor bütün gün aç kalabilir mi ya 1 haftadır böyleyiz! Doktor a gittik herseyi normal bunun icin mi geldiniz dedi kan idrar temiz :( napıcammm ben :( yemek deyince ağlıyor
2cocukannesikizimveoglum Aslanatlas 19ayıik kizimda ayni 2gündür yemiyor,Mesela tam açda kaliyor demiyorum,amma iştahi kesildi.Hasta hemde o yüzden bence
Mom4565 Aslanatlas Zorlanacaksınız size göre aç. Çocuğunuz aç olsa caministese zaten yer. Sağlık problemi yoksa zorlamayın kendi istezince yer. Bu kadar stres olmaya gerek yok normal 😊
nursocum Aslanatlas ben artık çözümü ona yemek hazırlamamakta buldum kendime hazırlamış gibi yapıp masaya geçiyorum bir süre sonra gelip yiyor ne kadar üzerine düşersem o kadar aç kalıyor bir deneyin isterseniz
Elhayal Aslanatlas bizi anlatmışsınz 26 aylık kızm ek gıda reddetmişti smdide öle hem yemek seçiyor hem yemek gördü mü no no yemem diyor ogurmekten kendinden geçiyor
Aslanatlas 2cocukannesikizimveoglum geçmiş olsun ❤️🩹 bizimki hasta değil çok şükür ben anlamadım asla yemek yemiyor
buseulug İmunol diye bir iştah şurubu var benim oğlum 21 aylık aynı şekilde iştah yok kullanıyorum çok memnunum günde 1 kere tok karnına 3 güne iştahının açıldığını göreceksiniz 🥰