Minikprensannesi Oglum 5 aylık inek sütü alerjısı varmış evolvıa nın alerjı mamasını aldık içmiyo kızlar napabılırım içmesi için alerjik bebegı olanlar nasıl içiriyor mamayı çok yoruldum ugraşmakdan
SelimSongur Minikprensannesi benim bebede alerjik mi 3 aylık daha yeni öğrendik napacağım bilmiyorum ya sütümde gittik diyetten bende mama almam lazım
Agg0207 Minikprensannesi similac alimentum alın içimi en kokay olan bu kızım direk içiyor hiç tatlandırmadan ve çogu bebektede öyle bildigim kadarıyla
Denizarya34 Minikprensannesi benimde kızım 2 aylık süt alerjimiz var aptamil pregonomin aldık içiyor dr muz içmezse vanilya şurubuyla içirin dedi deneyebilirsiniz
Minikprensannesi Ozge_AyazEfee pekmezle denedik de içmiyo malesef bıde yarın vanılya surubuyla deneyelim
edaydogan Nestlenin alfamino mamasını kullandım diğer diyet mamalarına göre daha az acılıydı vanilya şurubu ve 2 tatlı kaşığı pirinç unu koyuyordum içine anca öyle içirebiliodum acılığını biraz olsun hafifletiodu
Dorukabras Minikprensannesi benim bebeğim de inek sütü alerjisi ve doktorumuzun ilk verdiği aptamil pregomin as içmedi. Vanilya şurubu ile tatlandırdım tamamen zararsız bir yöntem doktor öneriyor yine icmedi. Pekmez dediler icime sinmedi vermedim ben. Daha sonra çevremden Similac alimentum duydum bunu denedim ve ilk verdiğimde daha icti hicbir şekilde tatlandırmıyorm öylece içiyor.
Sumeyyee Minikprensannesi içine biraz pekmez koyup tatladırarak içiriyodum ben tadı çok kötü içmemesi normal😬
Minikprensannesi Sumeyyee bizimki 5 aylık sadece mama içiyo alerji mamasını da denedım olmadı içmiyo pekmezde koyduk yok içmiyo
Sumeyyee Bu arada oğlum 7 aylık süt alerjisi geçti şükür yeni geçti ben çok katı diyet yapmadım arada bir bişeyler yedim yani alerjinin üstüne gittim alışsın diye doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum ama geçti yani fikir olsun sizede inşallah geçer bir an önce
Denizarya34 Sumeyyee geçtiğini nasıl anladınız biz şimdi alerjik mama kullanıyoruz nasıl anlıycam geçtiğini daha iki ay 14 günlük kızım
Sumeyyee Denizarya34 ilk başlarda baya diyet yaptım hiç bişey yemedim sonra mesela çikolata yedim bi gün baktım kakada kan var devam ettim diyete sonra işte sütlü bişeyler yedim baktım yine kan var devam ama sık sık yedim yani hiç yememezlik yapmadım 7 aylık şuan bayadır herşeyi yiyorum hiç bişey olmadı kendisine de yoğurt yumurta yedirdim bişey olmadı yani geçmiş şükür
Sumeyyee Minikprensannesi ben emziriyorum biberona alışık değil o yüzden içmedi belkide mamayı bilmiyorum tatlandırınca da zorla içti zaten ama şuan kullanmıyoruz mama