Canss3535 Kızım 2 950 doğdu hastaneden çıkarken 2600du. Şimdi 3 aylik 5600 kilosu kaynanamla gorumcem başkasının bebeğiyle kıyaslayp zayıf dediler bende her bebek bir değil sağlıklı olsun yeter ayrıca kilosu gayet iyi sadece anne sütü alıyor dedim.
BalarisiYusra Canss3535 bebekleri kıyaslamak nedir ya ayar oluyorum Her bebeğin gelişimi farklıdır akıllarına sokamadılar bi türlü
Nehirimom Canss3535 cok dogru soylemıssın her ay bire yakın kılo almıs guzel almıs dogum kolosuda dusukmus yanı ona orantılı gayet ıyı olmus ❤️ Maşşallah gulerek buyut boş laflara kafanı takma bebegın saglıklı ise şükret bol bol kılo alıyorlar buyudukce zaten
Nurcan-2021 O kadar tuhaf insanlar varki birde gizli gizli çocukları çekip gösteriyorlar nasıl tombul diye terbiyesizler sağlıklı olsun gerisi boş 🤲🏻
Dilayyyyy Canss3535 bu gerizekalılar bi bitmiyorlar . Benim kızım da 13 aylık henüz yürümüyor yavaş yavaş bi koltuktan bi koltuğa gidiyor gören herkes aaaaaa yürümüyor müüü aaaa neden ki çocuğa hasta muamelesi yapıyorlar aptallar sanki kendileri 5 aylık yürüdü
Usraaa Canss3535 bebgim 2240 la dünyaya geldi şimdi 6 aylik 7100 gram her bebek farklı yapıya sahip bosverin takmayin banada neler diyorlar sizin baska işiniz yok mu diyorum
Annepandaa Canss3535 şu kaynanaların görümcelerin herşeyde bilgisi var bi diplomaları yok. Ahh olsa tıp dünyasını sallayacaklar. Her ay 1 kilo almış gayet normal bir büyüme. Benim kızımda 3 kilo ile taburcu oldu. Her ay 1 kilo aldı şuan 9 ay olmak üzereve 10 kilo. Görenler tonton frlan diyo dr normal dedi diyorum yok. Yanakları tontişmiş bilmem ne. Soruyorum dr normal diyo. İnsanlar ikna olmuyo. Kilolumu olcak acaba diyolar yok diyorum anlamıyolar. Saldım artık he höö deyip geçiyorum.
Canss3535 Annepandaa masallah🙏 en güzelini yapıyorsunuz bende öyle yapicm ben böyle dedim ya daha o lafı kullanamazlar bana